2777
2789
عنوان

ازمایش پاتولوژی برای چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1423 بازدید | 62 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم صرفا سلول های تغییر یافته مرتبط به التهاب دیده شده که اصلا خطرناک نیست و نگران کننده نیست همه خانوما التهاب دارن التهابتون هم زیاد نیست اما اگر علایم بالینی مثل عفونت دارید عفونت رو درمان کنید

عزیزم صرفا سلول های تغییر یافته مرتبط به التهاب دیده شده که اصلا خطرناک نیست و نگران کننده نیست همه ...

بله ممنونم محبت دارین بعد ببخشید وقتتو میگیرم شرمنده تو رو خدا در رابطه با فیبروکیستیک پیچیده در سینه چیزی میدونید؟

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند

خواهش گلم کاری نکردمعکس سونو رو بزارید

به خدا خجالتم دادی خواهر برات دعا میکنم تو عمرت خودتو خونوادت به حق ام البنین فقط بهتون سلامتی بده 

به خدا خجالتم دادی خواهر برات دعا میکنم تو عمرت خودتو خونوادت به حق ام البنین فقط بهتون سلامتی بده

الهی ده برابرش سلامتی و‌خوشبختی برای خودتون عزیزم😘😘😘❤️❤️❤️❤️خجالت چرا وظیفه منه اصلا نگو اینو

عزیزم طبق سونو کیست و FCC دیده میشع که خوب ظاهرشون خوب بوده ولی خوب طبق قانون تغییرات فیبروکیستیک و حالا هر گونه توده پستان که براش B3 گزارش شه با اینکه با درصد بالا خوشخیم هستن اما باید هر ۶ ماه سونوگرافی براش انجام شه که شکلش تحت نظر گرفته شه جای نگرانی اصلا نیست فقط هر ۶ ماه یه سونو تو همین مرکز بدین چون باید مقایسه با همین سونو شه با توجه به دقت دستگاه جز این هیچ اقدامی لازم نیست

الهی ده برابرش سلامتی و‌خوشبختی برای خودتون عزیزم😘😘😘❤️❤️❤️❤️خجالت چرا وظیفه منه اصلا نگو اینوعزیز ...

دستت درد نکنه خواهرم انشالا خدا خیرت بده خیلی بهم محبت کردی اجرت با خدا انشالا همیشه سلامت باشی