ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عزیزم صرفا سلول های تغییر یافته مرتبط به التهاب دیده شده که اصلا خطرناک نیست و نگران کننده نیست همه خانوما التهاب دارن التهابتون هم زیاد نیست اما اگر علایم بالینی مثل عفونت دارید عفونت رو درمان کنید
به خدا خجالتم دادی خواهر برات دعا میکنم تو عمرت خودتو خونوادت به حق ام البنین فقط بهتون سلامتی بده
الهی ده برابرش سلامتی وخوشبختی برای خودتون عزیزم😘😘😘❤️❤️❤️❤️خجالت چرا وظیفه منه اصلا نگو اینو
عزیزم طبق سونو کیست و FCC دیده میشع که خوب ظاهرشون خوب بوده ولی خوب طبق قانون تغییرات فیبروکیستیک و حالا هر گونه توده پستان که براش B3 گزارش شه با اینکه با درصد بالا خوشخیم هستن اما باید هر ۶ ماه سونوگرافی براش انجام شه که شکلش تحت نظر گرفته شه جای نگرانی اصلا نیست فقط هر ۶ ماه یه سونو تو همین مرکز بدین چون باید مقایسه با همین سونو شه با توجه به دقت دستگاه جز این هیچ اقدامی لازم نیست