2777
2789
عنوان

ی دوست پسر معمولی گناهه یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 1714 بازدید | 81 پست
بابا جمع کنید گناه هست یا نهنه نیست خود خدا انسان رو آفرید تنها نه با اجتماع با مرد ها با زن ها چ اش ...

برو بابا روغنفکر

ازدواج سنتی مگه عهد قاجاره ندیده نشناخته بشینه سر سفره عقد اونم آشنایی داره ، اصرار دارین چرت و پرت بگین

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

چند بار اومده خواستگاری بابام قبول نکرد اون میگه که من جز تو نمیتونم با کسی ازدواج کنم

آخرش که چی..

یه دختره تو فامیل ما پسر فامیلشون رو میخولست..پسره هم میخواست.. ولی قسمت هم نشدن..هی لاو میترکوندن برای هم..ولی جور در نیومد به هم برسن... انقدر بلاتکلیف موندن تا پسره با یه دختره دوست میشه و دختره میفهمه که پسره قبلا خاطرخواه یکی بوده و اگر موانع رفع شه میره اونو میگیره..به هر روشی که میتونسته میچسبه به پسره و تحریکش میکنه و ازش حامله میشه و.. قدیما پسرا هم ندید بدید بودن.. مثل الان نبودن که یکی از سرو کولشون بالا هم بره اگر نخوان کاری نکنن..بی جنبه بودن و تسترون بالا...بچه اومد وسط و پسره هم در جا تا ابرو ریزی نشده دختره رو گرفتش..

دختر فامیل ما موند و سی سالگی و خاستگارایی که پرونده بود و تو دهه سی خاستگارای بیخود میومد و قبول نمیکرد و رفت سراغ شغل و درس و.. شد دهه چهل و دختر همچنان سرش بی کلاه.. الان چهل و خورده ای شده و حسرت یه زندگی عادی به دلش..پسره زن داره زندگی داره بچه داره ..

اگر با کسی هستی که نمیتونی بهش برسی نه خودتو سرکار نگه دار.. نه طرف و..

یا باباتو به هر روشی شده راضی کن

یا دل بکن و برو با کسی که بتونی باهاش ازدواج کنی و بابات قبولش داره..که سرت بی کلاه نمونه..همیشه آدم جوون نیست..

گاهی عاقلانه فکر کردن بهتر تکلیف ادم رو روشن میکنه تا احساساتی فکر کردن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابا جمع کنید گناه هست یا نهنه نیست خود خدا انسان رو آفرید تنها نه با اجتماع با مرد ها با زن ها چ اش ...

بله دوباره همه دوستان دین شناس شدن و دارن همه احادیث روایات قرآن و .... را میگذارند کنار و برای خود تصمیم میگیرند و از همه بدتر برای بقیه تجویز میکنن

حرف من اینه همون‌طور که در مورد مسئله پزشکی به حرف و نظر هرکس از راه رسید گوش نمی‌کنیم و از متخصصش می‌پرسیدم 

درزمینه دینی هم باید از متخصصش پرسید نه نظر شخصی بقیه 

بله هر ارتباطی خارج از ضرورت باشه با نامحرم گناههو میدونی که کوچیک شمردن گناه خودش یک گناه بزرگتره😄

اوه استغفرالله

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

گناهه

لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 😭 

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭

دوستی معمولی دختر پسر وجود نداره

همش پشتش یه دلیلی هست 

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

برو بابا روغنفکرازدواج سنتی مگه عهد قاجاره ندیده نشناخته بشینه سر سفره عقد اونم آشنایی داره ، اصرار ...

من با دوست پسرم ازدواج کردم مشکلش چیه 😑

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.

بابا خانما من با دوست پسرم ازدواج کردم مشکلش چیههععع

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.

بنظر منم همین طوره گناهه چون در هر صورت جنس مخالفه تا کی میخوایین حرفای معمولی بزنین انسانها جذب جنس مخالف میشن نا آگاهانه از اونجایی هم که گفتین حساس و زود رنگین اذیت میشین گاهی باشه گاهی نباشه چون در هر صورت دلبستگی ایجاد میشه

گناه نیست به شرط اینکه باهاش حرف نزنی و حتی چت هم نکنی ...بهش نگاه نکنی چون نگاه به نامحرم گناهه...شوخی و خنده هم با نامحرم تیری از طرف شیطان هست ..هیچ وقت و هیچ جایی هم باهاش تنها نباشی حتی مکانهای عمومی

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره