2777
2789
عنوان

ی دوست پسر معمولی گناهه یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 1714 بازدید | 81 پست
درصورتی که دختر وپسر صرفا برای جهت آشنایی و هدف ازدواج باهم رفت وامد کنن وصحبت کنن وهیچ تماس بدنی و ...

برای اشنایی شیش ماه یا فوقش یکسال بیشتر نه دختر بازیچه میشه با هر کسی اشنا شدید باید تکلیف رابطرو فوقش تا یکسال مشخص کنه وگرنه ی نره خر سواستفاده گره 

بله گناهه

چکاریه طبق چیزی ک براتون تعریف کردن زندگی کنید دیگه🤦‍♀️

برای من اهمیتی نداشت اینچیزا با همسرم دوست بودم و بعد ۳ سال ازدواج کردیم 

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای اشنایی شیش ماه یا فوقش یکسال بیشتر نه دختر بازیچه میشه با هر کسی اشنا شدید باید تکلیف رابطرو فو ...

درست نباید طولانی بشه چون به پسرا اعتمادنیس،تازه من بیشتر منظورم برای مدت کوتاه فقط نه بیشتر

خودت رو دوست داشته باش وبه خودت تکیه کن 

ختم کلام!

.

دخترا تا وقتی متاهل نشدید‌ نمی‌تونید با دیدگاه واقعی و‌ نحوه تفکر پسرا و‌آقایون نسبت به خانم ها که یه چیز خدادادیه آشنا بشید!!

.

فقط اینو بدونید شما برای همسرتون بعد صد سال زندگی مشترک هم یک دوست معمولی نخواهید شد و همیشه در صورتی که احساسی بینتون باشه میلی هم هست...

ولی به قول چنتا از دوستان راست میگن لامصب مردا اصلا نمیتونن از حد خارج نشن 😶

مردا و پسرای جهان رو با مردا و پسرای ایرانی قاطی نکن

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

ی سریا میتونن

اونا انسان سالمن اونایی ک نمیتونن مریض .... هستن

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

بله سوال بعدی.

شرعی هرنوعش هست بفرمایید

فقط بی زحمت نوبتی.

😂😆😅🤣🤣

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

در صورتی گناه نیست که آشنایی به نیت ازدواج باشه و خانواده ها در جریان باشن و چهار چوب سفت و سختی رعایت بشه مثلا تماس فیزیکی اصلا عشوه و حرفای ج ن س ی اصلاااااا فقط و فقط آشنایی 

چراا

میتونی از خدا در قیامت سوالاتو بپرسی😄 هرچند من با ناقصم واسم خیلی واضحه گناهه و علتش هم خیلی چیزاست و ضررهای زیادی داره هم فردی و هم اجتماعی

فارغ از اینکه یقینا گناهه و در قرآن مستقیم به دوری از نامحرم اشاره شده و احادیث هم فراوون داریم در حد ضرورت با نامحرم باید صحبت کرد

این روابط فقط ضرره واس دخترا فقط

اونم شما که حساسی و عاطفی

بابا جمع کنید گناه هست یا نه

نه نیست خود خدا انسان رو آفرید تنها نه با اجتماع با مرد ها با زن ها چ اشکالی داره ی دختر و ی پسر باهم دوست باشن اینا عادیه خیلیم عادیه اگر این دختر نخاد تجربه کنه فردا پس فردا ک ازدواج سنتی کرد ب مشکل برخورد شما اونموقع جواب گویید؟ 

نه عزیزم اصلانم گناه نیست البته تا زمانی ک رابطه جنسی وجود نداشته باشه

بعدشم وقتی میگی اکسته بهت ضربه زده بهتر بود اصلا باهش دوست نمیشدی این ادم دیده نتونست خیلی خوب شکستت بده و اذیتت کنه دوباره برگشته این داستانو تموم کنه باز با چهار تا کلمه بلانصبتت تورو خر کنه دوباره و باز هم اذیتت کنه 

یه سوالی بخدا نمیخام عادی سازی کنم😂 فقط برام سوالهمثلا با پسری دوست باشی از حد مرز خارج نشین دوستی ...

بله هر ارتباطی خارج از ضرورت باشه با نامحرم گناهه

و میدونی که کوچیک شمردن گناه خودش یک گناه بزرگتره😄