2777
2789
عنوان

ی دوست پسر معمولی گناهه یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 1714 بازدید | 81 پست

یه سوالی بخدا نمیخام عادی سازی کنم😂 فقط برام سواله

مثلا با پسری دوست باشی از حد مرز خارج نشین دوستی عادی باشه چرا گناهه؟؟ چون جنس مخالفه فقط؟؟ 

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم نه گناه نیست 

البته این نظر 80 درصد انسان‌هاست 

از نظر دین هر ارتباطی با نامحرم حرام و گناهِ

وقتی فاصله‌ی بین ما و درونمان برداشته میشود ؛ فاصله‌ی ما با آدم‌ها تنظیم میشود🌱🫶🏻

یه سوالی بخدا نمیخام عادی سازی کنم😂 فقط برام سوالهمثلا با پسری دوست باشی از حد مرز خارج نشین دوستی ...

معمولا آقایون نمیتونن از حد خارج نشن خصوصا با قدرت خارق العاده ای که در تصویر سازی دارن!

حیف از عمر جفتتون که تباه شد..اگر یه نفر ادم رو بخواد میگیره... اونی که نمیگیره یا به اندازه ی کافی ...

چند بار اومده خواستگاری بابام قبول نکرد 

اون میگه که من جز تو نمیتونم با کسی ازدواج کنم

یه سوالی بخدا نمیخام عادی سازی کنم😂 فقط برام سوالهمثلا با پسری دوست باشی از حد مرز خارج نشین دوستی ...

چون‌پسرا در همون حالت هم لاس میرنن و لذت میبرن از همصحبتی با خانمها‌ ی انرژی خاصی تخیله میکنن از زنها و دخترا 

نظر قران و کمی از افراد اینه 

ولی نه بنظرم موردی نداره اگه از اون مرز خارج نشه 

وقتی فاصله‌ی بین ما و درونمان برداشته میشود ؛ فاصله‌ی ما با آدم‌ها تنظیم میشود🌱🫶🏻

معمولا آقایون نمیتونن از حد خارج نشن خصوصا با قدرت خارق العاده ای که در تصویر سازی دارن!

من زیاد دیدم کسایی که تونستن

اینجا نه حوزه هست نه سایت پاسخگویی به احکام اگه خیلی دغدغه داری با شماره نماینده ولی فقیه یا پاسخگوی 24ساعته سوالات دینی تماس بگیر 

https://www.google.com/amp/s/www.isna.ir/amp/92082213682/

اینترنت سرچ بزن شماره رو بیاره 

درست نیست که سوال دینی رو از سایت بارداری بپرسی 

نظر قران و کمی از افراد اینه ولی نه بنظرم موردی نداره اگه از اون مرز خارج نشه

ولی به قول چنتا از دوستان راست میگن لامصب مردا اصلا نمیتونن از حد خارج نشن 😶

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

چون‌پسرا در همون حالت هم لاس میرنن و لذت میبرن از همصحبتی با خانمها‌ ی انرژی خاصی تخیله میکنن از زنه ...

اره واقعا خیلی کم پیش میاد مث دوتا دوست عادی باشن قطعا اخرش پیشنهاد خودشونو میدن

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️