2777
2789
عنوان

ی دوست پسر معمولی گناهه یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 1714 بازدید | 81 پست

نه گناه نیست 

اگر هیچ کلام جنسی نباشه 

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه قراره از منظر دینی بهش نگاه کنی هر نوع ارتباط غیر ضروری با نامحرم گناهه

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹.                                                                                                                                                                                                                                                                                         دزدی مرتبا به دهكده ای ميزد، ﺭﻭﺯﯼ ﮐﻪ ﺭﺩﭘﺎﯼ ﺑﻪ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ، ﺷﺒﻴﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩ ﯾﮑﯽ ﻣﯿﮕﻔﺖ : ﺩﺯﺩ، ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﺩﺯﺩﯾﺪﻩ، ﺩﯾﮕﺮﯼ ﮔﻔﺖ: ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﺵ ﺷﺒﯿﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩﻩ. ﻫﺮﮐﺴﯽ ﺑﻪ ﻃﺮﯾﻘﯽ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﺗﻮﺟﯿﻪ ﻣﯿﮑﺮﺩ. ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﯼ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﺑﺮﺁﻭﺭﺩ: ﮐﻪ ﻣﺮﺩﻡ؛ ﺩﺯﺩ، ﺧﻮﺩ ﮐﺪﺧﺪﺍﺳﺖ، ﻣﺮﺩﻡ ﭘﻮﺯﺧﻨﺪﯼ ﺯﺩﻥ ﻭ ﮔﻔﺘﻨﺪ : ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻪﺩﻝ ﻧﮕﯿﺮ، ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺍﺳﺖ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﺳﺖ، ﻭﻟﯽ ﻓﻘﻂ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻓﻬﻤﯿﺪ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﻋﺎﻗﻞ ﺁﺑﺎﺩﯼ ﺍﻭﺳﺖ.ﺍﺯ ﻓﺮﺩﺍﯼ ﺁﻥ ﺭﻭﺯﮐﺴﯽ ﺁﻥ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺭﺍ ﻧﺪﯾﺪ ﻭقتی ﺍﺣﻮﺍﻟﺶ ﺭﺍ ﺟﻮﯾﺎ می ﺷﺪﻧﺪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻣﯿﮕﻔﺖ:ﺩﺯﺩ ﺍﻭ ﺭﺍ ﮐﺸﺘﻪ ﺍﺳﺖ، ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﮔﻔﺖ ﻭﻟﯽ ﺩﺭﮎ ﻣﺮﺩﻡ ﺍﺯ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ، ﻓﺮﺳﻨﮕﻬﺎ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺩﺍﺷﺖ، ﺷﺎﯾﺪ ﻫﻢ ﺍﺯ ﺳﺮ ﻧﻮﺷﺖ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﻣﯿﺘﺮﺳﯿﺪﻧﺪ. ﭼﻮﻥ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺁﺑﺎﺩﯼ، ﺩﺍﻧﺴﺘﻦ ﺑﻬﺎﻳﺶ ﺳﻨﮕﯿﻦ ﻭﻟﯽ ﻧﺎﺩﺍﻧﯽ، ﺍﻧﻌﺎﻡ ﺩﺍﺷﺖ....

خیلی ها هستند بعد از کات دوست معمولی میشند مثلا جولیا رابرتز یه همچین نمونه ای بود هرچند من یکی با رلام وقتی دعوام میشید شیفت دیلیت خدا نگه دار از اون به بعد با هر پسری در حد دوست عادی موندم 

دوست پسر گناه نیست بلکه از زندگی عقب افتادنه 

دقیقا منم یکی دارم قبلا دعوامون میشد میگفت دوست معمولی وفلان الان 13ساله باهیم و ولم نمیکنه نه اون میتونه زن بگیره نه میتونم ازدواج کنم 

گناهه چون رابطه زن و مرد خصوصا مداوم امکان نداره که گرفتار وسوسه شیطان نشه (شدت و ضعفش هم بسته به اینکه افراد چقدر خود کنترلی دارند متفاوته)

.

کلا دوست پسر خیلی موضوع عجیبیه آدم خودش تو زندگی شخصی و خانواده اش کلی دغدغه داره چطور میشه برای یه نفر که ذره ای بهت تعهد نداره انرژی گذاشت؟

.

حالا بعضیا این وسط میگن برای ازدواجه اما شما که ضربه هم‌خوردی واسه چی میخوای دوباره آرامش روح و روان ت رو به هم بریزی؟!

درصورتی که دختر وپسر صرفا برای جهت آشنایی و هدف ازدواج باهم رفت وامد کنن وصحبت کنن وهیچ تماس بدنی و حرف های خارج ازعرف و نگاههای بامنظور نداشته باشن خیر گناه نیست حتی اگه به ازدواج ختم نشه

خودت رو دوست داشته باش وبه خودت تکیه کن 

با آدم درستش گناه چرا ثوابم داره،منو شوهرم از زمان دبیرستان باهم بودیم

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

دوست پسر گناه نیست بلکه از زندگی عقب افتادنه دقیقا منم یکی دارم قبلا دعوامون میشد میگفت دوست معمولی ...

حیف از عمر جفتتون که تباه شد..

اگر یه نفر ادم رو بخواد میگیره... اونی که نمیگیره یا به اندازه ی کافی مرد نشده مسئولیت زندگی به عهده بگیره.. یا حیفش میاد دخترای دیگه رو از دست بده و ۵۰ سال هم براش وقت بزاری ته دلش حس میکنه ممکنه یکی از تو بهتر پیدا کنه و اگر خواست با اون ازدواج کنه تو رو بتونه ول کنه

درصورتی که دختر وپسر صرفا برای جهت آشنایی و هدف ازدواج باهم رفت وامد کنن وصحبت کنن وهیچ تماس بدنی و ...

البته به مرجع تقلیدتون مراجعه کنیدبهتر

خودت رو دوست داشته باش وبه خودت تکیه کن