2777
2789
عنوان

چقدر من بدبختم

194 بازدید | 6 پست

چقدر منم دلم میخواد مثل بقیه دخترا توی بهترین دانشگاه درس بخونم چرا من حق ندارم پیشرفت کنم 

چرا منو مجبور میکنن به چیزی که علاقه ندارم 

امسال چون فرهنگیان دعوت نشدم مجبور شدم دوباره یکسال دیگه بمونم بشینم بخونم براش 

ولی من واقعاً از ته ته دلم شاید یه کوچولو معلمی دوست داشته باشم ولی برام جذابیتی نداره دلم میخواد دانشگاهی برم با انواع فرهنگها وادمای غیره آشنا بشم خانوادم میگن نه یا استان خودمون یا حق ندارم برم جایی دور 

واقعا هرروزم داره با بی انگیزگی سپری میشه الان به سرم خورد چرا من مجبورم برا فرهنگیان بخونم چرا رشته های دیگه نرم دانشگاه خوبی نرم تا حرفشو پیش مامانم زدم بشدت سرزنشم کرد میگه کدوم از دخترای فامیل رفتن دانشگاه دور تو آخری باشی

بهش گفتم به من چه  ربطی داره من به فکر پیشرفت خودم هستم مدرکای اون دانشگاه معتبر تر وبا ارزش تره 

خلاصه یه دعوایی باهام کرد خیلی حالم گرفت 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم واقعا سخته همچین خانواده ای باهاش کنار اومدن به نظرم شما صد خودتو بزار بعدش که رتبت اومد اون موقع با خانواده سر کدوم دانشگاه بحث کن 

اصلا تا اون موقع دنیا صد چرخ میخوره

میشه برای رسیدن ب آرزوهام و اهدافم دعا کنی یا انرژی مثبت بفرستیی خواسی بگو منم واست صلوات یا حمد بخونم مرسیی