2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من وقتایی که استرس یا خجالت می‌آد سراغم صدام در نمی‌اد دست خودم نیست، چطور؟ 😅

ی زنومیشناسم موقع ک مردموببینه اینقدخودشومهربون نشون میده آروم حرف میزنه صداشوپشت گوشی تغییرمیده 

ولی تو خونه اینطوری نیستش 

درکشون نمیکنم بخاطر کمبود اعتماد بنفس چرا نمیخوان خوده واقعیشون باشن

ی زنومیشناسم موقع ک مردموببینه اینقدخودشومهربون نشون میده آروم حرف میزنه صداشوپشت گوشی تغییرمیده 

ولی تو خونه اینطوری نیستش 

من اگه اشنا نباشه شهری حرف میزنم پشت گوشی 

اشنا باشه به زبون خودمون😂

ولی نازک نمیکنم 

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤
چرا آخه والاجدی میپرسم دلیشو بگو

نمیدونم

آخه من پیش خونواده و اینا بلند بلند حرف میزنم 

ولی خب مثلا خواهرشوهر زنگ بزنه آروم مودب میحرفم

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

گفتم دیگه اینا میخوان همه بگن چقدر خوبو متینه

🔪با فکر کردن به هر الاغی ذهن خودتان را تبدیل به باغ وحش نکنید.  خدایا شکرت که عقده ای بار نیومدیم همین خودش خیلیه بزرگیتو شکر😊 .میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....