2777
2789

اگر بخواین بین این دو تا یکی رو انتخاب کنین یه ملک 600 متری خارج از شهر که ویلایی هست رو انتخاب میکنید یا یه آپارتمان 100 متری وسط شهر، شهرم شیراز؟ 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عمری باشد جبران کنیم خوبی هارو چند بار، بدی هارو صد بار 💍H

انتخاب هات رو دوست دارم

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اکه ماشین داشته باشم ویلاییه

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
خارج شهر منظورت کدوم محدوده هست وسط شهرم اسم خیابون بگو تا راهنماییت کنم.

خارج از شهر کلا منظورم دور از شهره، خودم شیرازیم منظورم این بود تو شهر باشه یا خارج از شهر برای زندگی نمیخوام 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خارج از شهر کلا منظورم دور از شهره، خودم شیرازیم منظورم این بود تو شهر باشه یا خارج از شهر برای زندگ ...

خب خیلی مهمه. خارج شهر میتونه شهرک آرین و شهرک صدرا و... باشه میتونه طرف پل فسا باشه این دو تا خیلی فرق دارن باهم.

وسط شهر هم اگه بافت قدیم شهره با کوچه های تنگ  ارزش نداره.

کدوم به کارتون نزدیک ترهو اینکه ویلایی چقدر فاصله داره تا مرکز شهراگر ماشین دارید و اونم خیلی دور نی ...

آره تو شهرکه ولی آپارتمانه لوکسه و نزدیک به همه امکانات البته قیمت اون ویلایی یه خورده بیشتره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب خیلی مهمه. خارج شهر میتونه شهرک آرین و شهرک صدرا و... باشه میتونه طرف پل فسا باشه این دو تا خیلی ...

آره شهرکه اون آپارتمانم زرگریه اگه بشناسین

1
5
10
15
20
25
30
35
40