2777
2789
عنوان

پس چرا خدا صدامو نمیشنوه😭😭😭

634 بازدید | 38 پست

دلم خون شد از بس گریه کردم 

حالم از خودم بهم میخوره چون فکر میکنم نیست وجود ندارد 

چون زار میزنم و قسمش میدم ترو به عزیزترین بندت بکار کن وجودتو حس کنم بدونم هستی بدونم منو میبینی

زار زدم گریه کردم قسمش دادم اگه هستی بزار پیدات کنم

منی که قرآن خوندم ترک نمیشد 

به وجودش شک کردم 

اگه هستی پس چرا نمیزاری ببینمت مگه زور تو از شیطان بیشتر نیست پس نجاتم بده 

ولی نمیزاری پیدات کنم

روانی شدم کار و بارم و گزاشتم کنار یک هفته است در روز فقط ۵ساعت بیدارم 

روانی شدم ازت خواستم و هیچ نشونه ای بهم ندادی

😭😭😭خسته شدم بریدم دیگه پس کجایی 

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

۱۸سالمه به پوچی رسیدم

چرا چرا چرا

این امتحانه که ازت متنفر بشم؟که کاری نکنی برام 

بیام سراغت ولی خودتو قایم کنی

دنبالت بگردم ولی رهام کنی؟

پس کجایی

اگه واقعا خدایی پس کجایی😭😭

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید زمانش نرسیده منم خیلی وقته یه مشکلی دارم حل نشده...

من هیچ حاجتی نداااارم

من فقط میخام پیداش کنم 

ازش متنفر شدم و بعدش دنبالشم که پیداش کنم ولی نیست کمک نمیده نمی‌زاره پیداش کنم😭فقط گریه میکنم کلا صورتم باد کرده

منم تا سال قبل مثل تو بودم، چقدر زار میزدم و خدا رو صدا میکردم ولی نشنید الانم خنثی شدم دیگه صداش نمیکنم.

خدا نکنه ب مرحله من برسی‌، انشالله مشکلت حل سه

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
۱۸سالمه به پوچی رسیدمچرا چرا چرااین امتحانه که ازت متنفر بشم؟که کاری نکنی برام بیام سراغت ولی خودتو ...

خدا واسه منم همینطوره 

واقعاً نمیدونم چرا اینکارارو میکنه انگار بندش نیستم اصلا وجود ندارم باهام قهر کرده شبانه روز اشک میریزم گریه میکنم خدا رو قسم میدم ک کمکم کنه یا یه نشونه ای نشونم بده ولی باز تهش هیچی ک هیچی😭😭💔

چی شده عزیز بگو شاید راه حلی بلد باشیم

ععزیزم من اصلاً حاجتی ندارم من فقط می‌خوام خدا رو پیدا کنم منی که هر روز یک صفحه قرآن می‌خوندم الان به وجودش شک کردم میگم اگر هست پس چرا من ازش دور شدم اینکه دور شدم به کنار دارم ضجه می‌زنم که نزدیکش بشم ولی هیچ کاری واسم نمی‌کنه کاری کرده که من از قرآن خوندم متنفر بشم فکر کنم اصلاً نیست اصلاً وجود نداره خسته شدم انقدر شب بیدار موندم و گریه کردم همه کار کردم التماس کردم گفتم خدایا منو به خودت نزدیک کن بزار از وجودت مطمئن بشم بدونم هستی بدونم خدایی است ولی هیچ چیزی نفهمیدم ولی هیچ نشونه‌ای ازش نگرفتم ولی حتی خدایی بودنشو به من ثابت نکرد.   آرامش ندارم مثل روانی‌ها شدم چیکار کنم تو رو خدا مسخره‌ام نکنید 😭😭😭 نمی‌دونم کسی این حس منو درک می‌کنی یا نه

منم تا سال قبل مثل تو بودم، چقدر زار میزدم و خدا رو صدا میکردم ولی نشنید الانم خنثی شدم دیگه صداش نم ...

دارم ارم شک می‌کنم اصلاً خدایی وجود داره اگه وجود داشت گریه‌های منو می‌دید که چه جوری دنبالش می‌گردم ولی هیچ کاری واسم نمی‌کنه پس کجاست 😭😭😭

تو دوره های بی‌نهایت شو شرکت کن، وجود خدارو برات اثبات می‌کنه.. مطالعه و تحقیق کن راجع به خدا و دینت ...

یه جوری وجودشو از دلم برده یه جوری مهرشو از دلم انداخته که اصلاً شک می‌کنم هست یا نه من می‌خوام قلبی احساسش کنم تو دل خودم باورش کنم نه از این دوره‌ها 😭😭

زمانی که کلاس نهم بودم، به وجود خدا و دین‌اسلام تماما شک داشتم.

یه مدت نه هیچ خدایی رو می‌پرستیدم نه هیچ دینی رو قبول داشتم...

ولی تحقیق کردم، دوره‌های بی‌نهایت بهم کمک کرد، کارگاه ادیان شناسی شرکت کردم و عالی بود..

یه جوری وجودشو از دلم برده یه جوری مهرشو از دلم انداخته که اصلاً شک می‌کنم هست یا نه من می‌خوام قلبی ...

احساسش می‌کنی، مطمئن باش.. تاپیک های منم اگه ببینی، متوجه میشی چقدر در مورد خدا سوال کردم..

از همین درد ها و رنج های الان که داری رد میشی خدارو پیدا میکنی باید از تاریکی به نور برسی مطمعن باش

به خدا من آدم بدی نیستم من ۱۸ سالمه هیچ کاری نکردم برخلاف نظر اون اصلاً هیچ راهیو نرفتم همیشه هر کاری که کردم گفتم فقط رضای خدا فقط رضای خدا رو در نظر گرفتم ولی یه جوری با من رفتار می‌کنه که اصلاً فکر می‌کنم وجود نداره مهرشو از دلم برده قلبی احساسش نمی‌کنم چیکار کنم دیگه.    دیگه بدتر از اینکه زار می‌زنم گریه می‌کنم میگم بهم یه علامتیه نشونه بده که هستی ولی کاری نمی‌کنه 😭😭