2777
2789
عنوان

پس چرا خدا صدامو نمیشنوه😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 38 پست
ععزیزم من اصلاً حاجتی ندارم من فقط می‌خوام خدا رو پیدا کنم منی که هر روز یک صفحه قرآن می‌خوندم الان ...

وسواس فکری یا وسواس های دیگه داری؟ ایده ال گرا هستی؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

۱۸سالمه به پوچی رسیدمچرا چرا چرااین امتحانه که ازت متنفر بشم؟که کاری نکنی برام بیام سراغت ولی خودتو ...

خدا از رگ گردن به بنده هاش نزدیکتر 

اگه اتفاقی که خواستی نیافتاده شاید ب صلاحت نبوده خدا از ما آگاهتر تا خودمون 

راس حسین(علیه السلام) به نیزه ها.... آتیش زدن به خیمه ها 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دارم ارم شک می‌کنم اصلاً خدایی وجود داره اگه وجود داشت گریه‌های منو می‌دید که چه جوری دنبالش می‌گردم ...

واسع منم نکرد، ولی تو ناامید نشو نمیدونم مشکلت چیه مشکل من رو فقط خودش میتونست حل کنه ک نکرد از دست کسیرکاری بر نمی اومد.

ناامید نشو 

حقیقتا من ب تنها چیز شک نداشتم حدا بود، ک الان دارم ب اونم شک میکنم

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

من دقیقا مثل تو شدم هر چی زار زدم التماسش کردم 

هیچی 

یلنی خدا مارو میبینه و صدامونو می شنوه نکنه دنیا رو رها کرده و کسی مراقبمون نیست

قرآن رو کلا گداشتم کنار نمازمم با شک و نا مرتب میخونم 

چرا کمک نمیکنه که گم نشیم چرا عمدا کاری میکنا که گم شیم یا گمش کنیم میخواد کافر شیم چرا با چه جرمی😭

زمانی که کلاس نهم بودم، به وجود خدا و دین‌اسلام تماما شک داشتم.یه مدت نه هیچ خدایی رو می‌پرستیدم نه ...

من من دوست دارم مثل قبل وجودش تو دلم باشه چطور مگه میشه یهو مهر کسی اونم مهر خدا از دل آدم بپره اگه هست ازش می‌خوام بهم راهو نشون بده کمکم کنی یعنی زور شیطان از خدا بیشتره؟؟😭

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳
واسع منم نکرد، ولی تو ناامید نشو نمیدونم مشکلت چیه مشکل من رو فقط خودش میتونست حل کنه ک نکرد از دست ...

به خدا من اصلاً حاجتی ندارم من هیچ چیزی ازش نمی‌خوام هیچ خواسته‌ای ندارم من فقط ازش می‌خوام وجودشو بهم ثابت کنه بدونم هست بدونم دروغ نیست پس چرا این همه گریه می‌کنم منو نمی‌شنوه می‌خوام بدونم مهرشو تو دلم برمی‌گردونه مهرشو از دلم برده دیگه یه عالمه شک اومده تو سرم اصلاً خدایی وجود داره

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳
من دقیقا مثل تو شدم هر چی زار زدم التماسش کردم هیچی یلنی خدا مارو میبینه و صدامونو می شنوه نکنه دنیا ...

من دقیقاً مثل توام و دارم مثل روانی‌ها می‌شم نمی‌دونم چیکار کنم کمکم نمی‌کنه من ازش چیزی نمی‌خوام من فقط می‌خوام وجودشو بهم ثابت کنه بدونم هست دلم قرص شه 😭😭

شاید خدا چیز بهتری برات در نظر گرفته

آآخه من اصلاً ازش چیزی نمی‌خوام حاجتی ندارم فقط می‌خوام وجودشو بهم اثبات کنه می‌خوام علامت نشونه یه چیزی بهم بفهمونه که بدونم خدایی هست 

وسواس فکری یا وسواس های دیگه داری؟ ایده ال گرا هستی؟

وسواس فکری اره.   ایده آل گرا نه عزیزم

من دقیقاً مثل توام و دارم مثل روانی‌ها می‌شم نمی‌دونم چیکار کنم کمکم نمی‌کنه من ازش چیزی نمی‌خوام من ...

من افسردگی گرفتم ولی هر چی تلاش کردم نتیجه نداد و خدا جوابی نداد گفتم فقط بگو که می شنوی صدای منو سکوت خدا دیونم کرد حتی رفتم کربلا منتظر نشونه بودم هیچی به هیچی 

بنظرم خدا عمدا میخواد منو از خودش دور کنه همه تلاشی کرده تا منو از دین زده کنه ولی چرا مگه چیکار کردیم ما

آآخه من اصلاً ازش چیزی نمی‌خوام حاجتی ندارم فقط می‌خوام وجودشو بهم اثبات کنه می‌خوام علامت نشونه یه ...

فقط باور کن که خدا هس 

تو تک تک چیزهایی که خلق کرده 

تمام اعضای بدنت 

کوه دشت درخت 

من خیلی جاها که نزدیک بود اتفاقی برام بیافته و نیافتاد وجود خدا را حس کردم 

وقتی تو قرآنش گفت کمک کنید دست نیازمند بگیرید هرموقع کمک کردم دو برابر اون پول بهم برگشت 

هرجا میرم با بسم الله میرم خدا تو کارم برکت ایجاد میکنه

بحث باور باید باور کنی حدا هس اون موقع حسش میکنی

راس حسین(علیه السلام) به نیزه ها.... آتیش زدن به خیمه ها