2777
2789
عنوان

مادر بد

193 بازدید | 13 پست

یوقتایی متنفرم از مامانم...تو یه ساختمونیم...یوقتایی که بابام نیست درو قفل میکنه که نریم خونشون🤣یا مثلا خونشونیم واسه داداشم املت میپزه میاره.یه تعارفم نمیکنخ ما بخوریم...حسادت نمیکنم.بااین کاراش رابطه ی منو داداشمم بهم میزنه.شوهرم و داداشم باهم شوخی میکنن،یهو میپره به شوهرم که چرا به پسر من توهین میکنی.خیلی مزخرفه.اصن نمیتونم دوسش داشته باشم.از بچگیم همین بود

اکثر مادرای ایرانی همینطورین وقتی پسر میزان انگار تخم طلا کردن 

اشکالی نداره تو قدم بردار به سمت اون به هر حال مادرته اگر وسعت میرسه براش طلا بخر اگر نه واسش یچیزی بخر که دوست داره واسه تولدش سوپرایزش کن سعی کن بهش محبت کنی مگه آدم چند تا مادر داره؟؟بخدا اگر یه خار به پاش بره تو میمیریو زنده میشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اکثر مادرای ایرانی همینطورین وقتی پسر میزان انگار تخم طلا کردن اشکالی نداره تو قدم بردار به سمت اون ...

نمیشم دیگه.خستم از کاراش.همه ی این کارارو‌کردم.طلا هم بخرم میفروشه میده به داداشم.بعد اونروز جلوشوهرم میکخ دیگه بابات چقد خرجت کنه.پسر من یه لباس خوب نداره.

چون دید بابام یبار ویزیت دکتر بچمو داد🤣در صورتی که داداشم مغازه زده ولی صبا ساعت۱۲میره.عضرا هم۷

مگه مشتری میاد اینجوری؟!

نمیشم دیگه.خستم از کاراش.همه ی این کارارو‌کردم.طلا هم بخرم میفروشه میده به داداشم.بعد اونروز جلوشوهر ...

تو باز دست از محبت کردن بهش برندار

سعی کن بهشون کمک مالی کنی یچیزیشون خراب شد تو پول تعمیرشو بده 

داداشت زن داره!؟

تو باز دست از محبت کردن بهش برندارسعی کن بهشون کمک مالی کنی یچیزیشون خراب شد تو پول تعمیرشو بده دادا ...

نه.۲۲سالشه.خاهر پدر مادرم جفتشون کارمندن.وضعشون بد نیس.ما که چضعمون بدتره.شوهرم پرستاره.مستاحر

نه.۲۲سالشه.خاهر پدر مادرم جفتشون کارمندن.وضعشون بد نیس.ما که چضعمون بدتره.شوهرم پرستاره.مستاحر

داداشت واکنشش چیه وقتی اینطوری با تو رفتار میکنن؟؟

ببین یه مدت فاصله بگیر ببین به فکرت میوفتن اگر نیوفتادن توهم اهمیت نده فقط برای مناسبتا برو خونه شون 

رابطت با پدرت چطوره؟؟

داداشت واکنشش چیه وقتی اینطوری با تو رفتار میکنن؟؟ببین یه مدت فاصله بگیر ببین به فکرت میوفتن اگر نیو ...

هیچی

بخدا داداشم اصن اینطوری نیس.مثلا مامانم میگه این املت مال علیه.نخورین.داداشم میگه مگه چیه بخورن.مگه من گاوم همشو بخورم.باز میگخ نههه اینو واسه تو پحتم فقط.

بابام عالیه

هیچیبخدا داداشم اصن اینطوری نیس.مثلا مامانم میگه این املت مال علیه.نخورین.داداشم میگه مگه چیه بخورن. ...

خب تو هم بچسب به بابات بیشتر به بابات توجه کن یکم حسادت مامانت برانگیخته بشه😁 ولی به مامانت خیلی دیگه بی توجهی نکن