2777
2789
عنوان

دیوانه شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 49 پست
چون زندگی خوب داشتی قدر نمیدونی بازم اره از بیکاری بهتره ولی این همه درس بخون آخرش راننده مسافرکش شو

بنظرم ادما قدر داشته هاشونو نمیدونن

البته من ماشین رو خیلی دوست دارم

مثلا تو سربازیم کادریا با ماشین گشت فشار میاوردن یا دست اندازو رعایت نمیکردن که باعث میشد ماشین فشار بیاد یا زود تر خراب شه ولی من چون ماشین بود هر چند مال بابام نبود اروم دست اندازو رد میکردم و فشار نمیاوردم به موتور

به یکیش گفتم چرا فشار میاری میگفت مگه مال بابامه؟؟؟ 

وقتی سربازی بودم دلم واس لباس راحتی و اسایش خونم تنگ میشد و قدر لباس راحت و اسایش خونه و شب خوابیدنو بیشتر میفهمم و درک میکنم که ادم لباسش شخصی باشه و پوتین نپوشه چقدرررر خوب و راحته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اروم باش فرزندم نمیدونستم اینجوریه من از قسمت عملی خوشم میاد

مهندسی مکانیک وحشتناک گستردس

بخش جامدات داره که واس استخدامی تو ایرانخودرو هستش که اون با پارتیه

که کار عملیم توش هست ولی مثلا کسی که از طریق رشته مکانیک بتونه موتور لامبورگینی یا بهترشو طراحی کنه واقعا میبینی تو جاده همچین ماشینیو؟؟؟؟ تو مشهد طرف با موتور زانتیا فراری تولید کرده بود یه شرکت دانش بنیان خیلی دقیق عین فراری بود ماشینش مو نمیزد تنها فرقش موتورش بود که موتور زلنتیا انداختن داخلش

خود شرکت فراری اون موقع تو توییتر عکسشو گذاشت و خیلی تعجب و ابراز موفقیت کرد واس اون جوونای دانشمند

اخرش چی شد؟؟؟ پلاک نشد و جلوشو گرفتن

الان هر چی بهت بگم تو تصمیمت ر‌و گرفتی تازه بنظرم الان ک صحبت کردیم نباید زندگی رو سخت گرفت برو دنبا ...

حرف منطقی ولی ننه راضی نیست پولی که درمیارم کوفتم میشه

فعلا هر چی میگه میگم باشه تا شر پا نکنه

اگه بگه باشه دوس داری برو مسافر کشی یه دیقم واینمیستادم

حرف منطقی ولی ننه راضی نیست پولی که درمیارم کوفتم میشهفعلا هر چی میگه میگم باشه تا شر پا نکنهاگه بگه ...

خوبه 

ولی بالاخره ک باید مشکل تو حل کنی یا ن 

قشنگ باهاش صحبت کن بگو من آدمی نیستم بشینم دوباره درس بخونم نمیتونم کار های منطبق با رشتم برم چون علاقه ندارم 

علاقه من مسافرکشیه 💔بیخیال شو مادر من 

مادرتم حق داره مطمئنن راضی نمیشه💔 تو ام آخر سر کار خودتو بکن دیگه باقیش با خودته 

مهندسی مکانیک وحشتناک گستردسبخش جامدات داره که واس استخدامی تو ایرانخودرو هستش که اون با پارتیهکه کا ...

پس این رشته ها واسه چی هست تو دانشگاه وقتی به کار ما نمیاد ؟

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم

پس این رشته ها واسه چی هست تو دانشگاه وقتی به کار ما نمیاد ؟

طبیعیه وقتی هر شخصی با داشتن دیپلم و بدون کنکور میتونه وارد دانشگاه بشه این وضع پیش بیاد

البته بحثای دیگم هست مثلا یکی از کاربرد های مهندسی مکانیک مربوط به بخش خودرو هستش 

ایا شما تو ۴ سال اخیر پیشرفتی در خودرو دیدین؟؟؟ 

یکی دیگه هم تاسیسات مکانیکی ساختمان هستش که مهندسای ناظر و طراح طبق تجربه ساختمان های قبلی کارشونو میکنن و تکنولوژی خاصی تو ساختمون که مدرن و بروز باشه رو شما نمیبینی

بهتره وارد شاخه هواپسما نشیم

رشته حقوق به خاطر وکالتش خوب کاربرد داره تو مملکتمون که کلاهبرداری و دعوا زیاده

طبیعیه وقتی هر شخصی با داشتن دیپلم و بدون کنکور میتونه وارد دانشگاه بشه این وضع پیش بیادالبته بحثای ...

پس اونی که ما تو فکرمون بود با واقعیت زمین تا آسمون فرق داشت

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم

یه کاری رو که علاقه داری شروع کن شاید ببین سرت گرمه بیخیال بشن 

یکیو واسطه کن 

از کی حرف شنوی دارن؟ 

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

وای خدا پسر منم  میگه فقط میخوام مهندسی الکترونیک بخونم ولی من و باباش میگیم رشته خوبی نیست و بازار کار نداره ما میگیم  وکالت بخون میگه من دوست ندارم همون عموهام وکیل هستن بسه فعلا درگیریم یعنی ما اشتباه می کنیم که مخالفت می کنیم

خیلی میخوام بدونم از چیش خوشتون میاد؟؟؟؟ تو دانشگاه به لطف مجازی و تقلب پاس کردم درسای مضخرف ارتعاشا ...

واااااای 

یعنی رشته های پزشکی هم اینجوری خوندن 

بقیه زشته های حیاتی 

عذر میخام با شما نیستما 

ولی چقدر بیسواد همینجوری مدرک گرفتن و همینا جون مردم تو دستشونه

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲