2777
2789
عنوان

دیوانه شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 49 پست

سلام اول که برادر من پشت فرمون جای تایپک زدن نیست دوم اینکه نیاز به پول نداشتی دستت تو جیب بابات بوده باید رو پای خودت وایسی سوم بگو تو خونه نمیتونم بخونم میرم کتابخونه یا تو پارک میخونم الکی کتاب ببر بگو میخونم ولی دنبال کار و درامد هم باش

نمیدونم حرفم چقدر میتونه درست و منطقی باشهمن واس این که مفت خوری نکنم و واس علاقه میگم برم تو تاکسی ...

انقد کوته فکر نباش لطفا من شخصا راننده تاکسی میومد نمیشدم زنش حتی اگه خونه ماشین داشت پرستیژ هم مهمه لول ادمایی که باهاشون میپری و شغلت بعدها خیلی رو شخصیتت تاثیر میذاره به مرور

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وای خدا پسر منم میگه فقط میخوام مهندسی الکترونیک بخونم ولی من و باباش میگیم رشته خوبی نیست و بازار ...

پول تو وکالت خیلی زیاده

مثلا میبینم طرف ۲۷ ۲۸ سالشه چه خانم چه پسر ماشالا ماشین و خونه خیلی خوب داره و پرستیژ و ساعت و گوشی خفن داره

هر وکیلی که دیدم عالی بوده وضعش واس خاطر وضع مملکت و دعواها

واااااای یعنی رشته های پزشکی هم اینجوری خوندن بقیه زشته های حیاتی عذر میخام با شما نیستما ولی چقدر ب ...

ن ن ن پزشکیا داستانش فرق میکنه اونا واقعا حرفه این 

واااااای یعنی رشته های پزشکی هم اینجوری خوندن بقیه زشته های حیاتی عذر میخام با شما نیستما ولی چقدر ب ...

منظورم رشته فنی مهندسی بودش

البته بگما دانشجو یعنی کسی که دنبال دانش هستش و چیزی رو به داشته ها اضافه کنه

در حالی که تو همین صنعت پزشکی هم دارن از تجربیات گذشتگان استفاده میکنن و مثل کشورای اروپایی و امریکایی دستاورد جدیدی تو پزشکی ایران که باعث تحول بشه ایجاد نکردن

هزینه درمانم انقدر گرونه که کمر مردم رو شکسته بابت استفاده همین تجربیات