2777
2789
عنوان

● عروسک خیمه شب بازی پول پرست ●

119 بازدید | 6 پست

● عروسک خیمه شب بازی پول پرست ●

(( روزگاریست بس عجیب میبینی طرف مولتی تیلیاردره مولتی بیلیونره هر کثاافتکاری کنه هر غلطی کنه هر افتضاحی به بار بیاره با هر آدمی یا با گروهی و تیمی از آدم ها بخاطر پولی که داره میتونه همه رو بشوره و شستشو بده مثل (( ق**ت**ل و کشتن //

تجاا**وز**جن**سی// بالا کشیدن ارث و میراث//

تصادف با وسیله نقلیه و فرار کردن// از دست رفتن جون مریض توسط پزشک و جراح // کلاهبرداری ))

اینطور افراد مردم و جامعه رو مثل عروسک خیمه شب بازی که بهشون نخ و طنابی وصل و متصل

هست هرطوری که بخوان حرکت و بازی میدن

و اینکه صرفا آدم معروف و سلبریتی نه بلکه 

آدمهای معمولی جامعه رو هم منظورم هست ))

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

همیشه میگن‌از نخورده بگیر بده به خورده ،پولدارا همیشه پرتوقعتر و گشنه ترن و طلبکارترن

ی همکار دارم ی پسر خودشیفتس وضشم خوبه ولی توقع داره همیشه بی محلی کنه دوست دخترش‌دورش بچرخه یا براش پول خرج کنه ،با یدختر ساده از خانواده معمولی دوست شده که وضع مالی انچنانی نداره پسره با دختر بازی روانی میکنه و‌بسیار این پیر پسر پرتوقع و پرروئه بهش میگم چرا اینکارو میکنی میگه‌ فقیرن بی ارزشه!

بهش گفتم تو گوززز کدوم کونی که بگی کی بی ارزشه کی با ارزش گداگشنه دنبال سواستفاده از دختر مردمی تو این هفته میخوام برم سراغ دختره از دست این پیر پسر مثلا پولدار گدا گشنه ننه بابا گدا نجاتش بدم و احساس خوبی کنم از اینکارم که ی عوضی خودشیفته طمعکار گشنرو نشوندم سره جاش 

همیشه میگن‌از نخورده بگیر بده به خورده ،پولدارا همیشه پرتوقعتر و گشنه ترن و طلبکارترن ی همکار دارم ی ...

بله گلم درسته ضرب المثل های ایران با طلااا باید نوشت ‌...

واای عزیزم خودشیفته هه خطرنااکن واقعاا معذرت میخوام اما خااااک تو سرش کنن لعنت بهش عزیزم گلم خوب کاری میکنی دمت گرررم خواهش میکنم اون دخترر رو نجاات بده گنااه داره  به دادش برس گلم دستتت دردنکنه با معررفت ....هرچی پولدار دیدم واقعا گدا و گشنه ترر بود و همیشه هم خودشونو بدبخت نشون میدن ....

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله گلم درسته ضرب المثل های ایران با طلااا باید نوشت ‌...واای عزیزم خودشیفته هه خطرنااکن واقعاا معذر ...

دقیقا یکی‌ از شگردهای پولدارا اینه خودشونو ندار نشون میدن که بقیه سیرشون کنن ،ی پسره هست شاخ مجازی خارج کشور تو رفاه  همش میاد میگه ندارم بدبختم که فالوارا دلشون براش بسوزه هم ریپلایش کنن که تعداد ریپلایش بره بالا هم هی لی لی به لالاش بزارن 

همچین مردم ساده ایی داریم که چهار تا بلاگر که معلوم نیست اینجا  چه غلطایی کردن و چه گذشته ایی دارن و فرار کردن خارج‌کشور راحت‌با حرف و ادا مردم مظلوم و تحت فشارو‌گول میزنن و به ریش مردم میخندن 

بله گلم درسته ضرب المثل های ایران با طلااا باید نوشت ‌...واای عزیزم خودشیفته هه خطرنااکن واقعاا معذر ...

پولدارا علاوه براینکه ندار نشون میدن خیلی طمعکارن ارث پدرشونو‌ از مردم عادی میخوان 

یسریشون که سره مردم ساده بازی روانی راه میندازن اخرش هم ادای مظلومهارو درمیارن و طلبکارن ،ویجوری برخورد میکنن بقیه دلشون بسوزه براشون ،مساله رو میچرخونن جوری که ظالم بی‌گناه میشه انقدر کثیفن 

دقیقا یکی‌ از شگردهای پولدارا اینه خودشونو ندار نشون میدن که بقیه سیرشون کنن ،ی پسره هست شاخ مجازی خ ...

بله عزیزم ندیده و نشناخته میان پول واریز میکننبه هرکسی به هر کارتی به هر غریبه ای یا به قول خودتون اون بلااگرر های مردی که تن لش شون رو توی فضای مجازی چهارتا حرف دهن پرکن و قلمببه و سلممبه میزنن یعنی ما خیلی حالیمونه و بعد اکثرا هم بهتریم جاای آمریکا زندگی میکنن بهترین جای یه کشور جهانی که تو همه چی اولین باشه بزرگترین سلبریتی ها ک معروفترین هارو تو خودش داشته باشه زندگی میکنن خود آمریکایی ها نمیتونن اونجا ها خونه بخرن و اجاره کنن گلممم 

یکیشون هست به اسم (( اایساان ****اسلااامی )) این معلوم نیست کی هست اسمشم که دخترونه هست معلوم نیست چه کلاهبرداری و دقل باز و شیاادی هست و چرت و پرت و خزعبلات انگیزشی میگه همه روش تعصب و غیرت هم دارن بدون اینکه بکگراند و پشت صحنه زندگینامه اون فرد رو بدونن گلمممم 

پولدارا علاوه براینکه ندار نشون میدن خیلی طمعکارن ارث پدرشونو‌ از مردم عادی میخوان یسریشون که سره مر ...

بله عزیزم متاسفانه دقیقا مو به مو جملاتتون از طلاها باید نوشت روی بیلبورد هاب این کشور زد بجای بیلبورد های اشغااال تبلیغااتی باید آگاه شدن و هوشیاری رد گوشزد مردممون کرد 

اما این به نفع کلاهبرداران شیااد دقل باز نیست متاسفانه گلم و از طرفی آدم های بلاگر اینستاگرامی که گدا خودشون رو نشون میدن که مردم کمک هزینه واریز کنن فاجعه است این گلممم