نه قشنگم چون تو پریودی معلوم میشه رحمت به چه صورته. فیبروم داری یا کیست داری.
گفت روز سوم بیا باور کن میخواد داروهای تخمک کشی بده آخه از روز سوم داروهای هورمونی تخمک کشی میدن دیگه تا روز ۱۵ پریودی بگن بخاب تخمک کشی کنیم فیبروم دارم ۲تا جدارقدامی رحم جلوی رحم فک نکنم چیز خاصی باشه اما میترسم بزرگتر بشن یا فیبروم ایجاد بشه
به خاطر سن عجله میکنن چون یه موقع هایی وقت خیلی مهمه
میگم آجی یه سوال داروهایی که آزاد هستن برای کیفیت فولی مثله آوا بوس و فرتیل و.... همین ماه اثر میکنن؟؟؟؟ یا داروهایی که برای کیفیت اسپرم میدن مثله فرتیل و... همین ماه اثر میکنن؟؟؟؟ یا بذارم دوماهی بگذره؟
[QUOTE=357607867]گفت روز سوم بیا باور کن میخواد داروهای تخمک کشی بده آخه از روز سوم داروهای هورمونی تخمک ...[/QUOنه گلم روز سوم برا برسی شرایط هست. همه جا اصلا هر وقت بخوای اقدام کنی باید اولین بار روز دوم سوم پری بری تا معلوم بشه. اصلا رحمت تو چه وضعیه دارو هم زود میدن تا حداقل. سه ما جلو بیفتی
[QUOTE=357607867]گفت روز سوم بیا باور کن میخواد داروهای تخمک کشی بده آخه از روز سوم داروهای هورمون ...
اوکی گلم حالا پریود شدم میرم ولی بهش باز تاکید میکنم توکل خدا ولی چون برای جنسیت پسر میخوام باید مرد خیلی قوی باشه که جنین پسر بیشتری تشکیل بشه نه مثله دفعه پیش ۶تا دختر شد خب هول هولی که فایده نداره