2777
2789
نه قشنگم چون تو پریودی معلوم میشه رحمت به چه صورته. فیبروم داری یا کیست داری.

گفت روز سوم بیا  باور کن میخواد داروهای تخمک کشی بده  آخه از روز سوم داروهای هورمونی تخمک کشی میدن دیگه تا روز ۱۵ پریودی بگن بخاب تخمک کشی کنیم     فیبروم دارم ۲تا جدارقدامی رحم  جلوی رحم فک نکنم چیز خاصی باشه  اما میترسم بزرگتر بشن یا فیبروم ایجاد بشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خاطر سن عجله میکنن چون یه موقع هایی وقت خیلی مهمه

میگم آجی یه سوال  داروهایی که آزاد هستن برای کیفیت فولی مثله آوا بوس و فرتیل و.... همین ماه اثر میکنن؟؟؟؟ یا داروهایی که برای کیفیت اسپرم میدن مثله فرتیل و... همین ماه اثر میکنن؟؟؟؟ یا بذارم دوماهی بگذره؟

[QUOTE=357607867]گفت روز سوم بیا  باور کن میخواد داروهای تخمک کشی بده  آخه از روز سوم داروهای هورمونی تخمک ...[/QUOنه گلم  روز سوم برا برسی شرایط هست. همه جا اصلا هر وقت بخوای اقدام کنی باید اولین بار روز دوم سوم پری بری تا معلوم بشه. اصلا رحمت تو چه وضعیه دارو هم زود میدن تا حداقل. سه ما  جلو بیفتی 

[QUOTE=357607867]گفت روز سوم بیا باور کن میخواد داروهای تخمک کشی بده آخه از روز سوم داروهای هورمون ...

اوکی گلم  حالا پریود شدم میرم ولی بهش باز تاکید میکنم   توکل خدا ولی چون برای جنسیت پسر  میخوام باید مرد خیلی قوی باشه که جنین پسر بیشتری تشکیل بشه  نه مثله دفعه پیش ۶تا دختر شد   خب هول هولی که فایده نداره 

میگم آجی یه سوال داروهایی که آزاد هستن برای کیفیت فولی مثله آوا بوس و فرتیل و.... همین ماه اثر میکن ...

حداقل باید سه ماه بخوری اوابووست و کیوتن .. کوالی فول خیلی خوبه هرچی. زودتر بخوری  کیفیت بالا میره

اوکی گلم حالا پریود شدم میرم ولی بهش باز تاکید میکنم توکل خدا ولی چون برای جنسیت پسر میخوام باید ...

گرمی جات خیلی بده همسرت خودتم بخور. یعنی معجزه می‌کنه. آجیل و مغزیجات عالیه ..خرما ... آواکادو  خوبه 

اوکی گلم حالا پریود شدم میرم ولی بهش باز تاکید میکنم توکل خدا ولی چون برای جنسیت پسر میخوام باید ...

هرچی لبنیات و ترشی و سردیحات بخورین دختر زیاد میشه مخصوصا همسرت باید رعایت کنه. چون تعیین جنسیت با اقاست

حداقل باید سه ماه بخوری اوابووست و کیوتن .. کوالی فول خیلی خوبه هرچی. زودتر بخوری کیفیت بالا میره

منم نظرم همینه  به منشی گفتم خب منظورت اینه سوم بیام یعنی دارو بده برا تخمک کشی  گفت حالا میخوای میدونی آماده نیستی ماهه بعد خواستی بیا 🙄