2777
2789

من هورمونام بهم خورده ۱۰روز بعد خوب شدنم باز پریود شدم ۲ ۳ روز بودم که ال دی خوردم تنظیم بشه خوب شدم

هرروزم قرصمو میخورم حتی گاهی اوقات یادم میره😐دوبار میخورم

اقدامم نداشتیم از کا...استفاده میکنم

یه هفتس همش حس میکنم میخوام پریود بشم البته اینم بگم ۳ روز یادم رفت قرصمو بخورم جایی بودم دسترسی نداشتم🤦‍♀️باز شروع کردم

الان سر گیجه دارم حس تهوع دارم نمیدونم از قرصه یا معدمه چون معدمم خرابه و اینکه زیر شکمم سمت راستم یکم ورم داشت درد میکرد چندروز

باید تا جمعه قرصمو بخورم چقد بعدش باید پریود شم؟

احتمال بارداریم هست اگه هست چقد بنظرتون🤔

حس میکنم سرگیجم از کمبود ویتامین چون لبامم سیاه خشک میشه همش

نمیدونم چمه

💍♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چندین بار فقط دوفاستون داد تا وقتی خوردم خوب بود دوفاستون خارجیم گرونه قیمتش ولی اصلا تنظیم نمیکنه

آرامایش ایناهم گرفت ازت؟

شاید دکترت خوب نبوده 

بعدا اگه خواستی یجا دیگه هم برو 

برای الان من فکر نمیکنم حامله باشی فقط ال دی و سر وقت بخور نا نتظم خوردن بهم ریخته خیلی بدنتو

آرامایش ایناهم گرفت ازت؟شاید دکترت خوب نبوده بعدا اگه خواستی یجا دیگه هم برو برای الان من فکر نمیکنم ...

میدونی یسال یه درد وحشتناک گرفتم مجرد بودم اونموقع کلیی مسکن خوردم از درد واسه اولین بار گریه میکردم🤦‍♀️رفتم اورژانسی گفتن اپاندیست ترکیده سونو دادم گفتن کیست تو شکمت ترکیده نمیدونی چقد وحشتناک بود بعدش چندبار سونو دادم گفتن دفع شده گفتن کیست ریز داری چیز مهمی نیست چنتا دکتر رفتم گفتن نرماله باز یه مدت بعدش سونو دادم گفت نرماله همچی ولی خودم حس میکنم تنبلی دارم🤔 باز میخوام برم سونو بدم

ازمایش هورمون مردونم دادم چیزیم نبود

ولی از اول پریود شدنم همینطوری تاخیر داشتم 

میخوام بعد سونوم خوب نشدم برم طب سنتی شاید موثر تر باشه

💍♥️

میدونی یسال یه درد وحشتناک گرفتم مجرد بودم اونموقع کلیی مسکن خوردم از درد واسه اولین بار گریه میکردم ...

منم تنبلی دارم 

دقیقا درد خیلی زیاد داشتم اکثر مواقع پریود و موی زائد 

دیگه هیچ علائمی نداشتم آزامیش هورمون و سونوم هم مشکلی نداشت 

ولی مطمعن بودم بچیزی هست 

بهرحال ادم بدن خودش و میشناسه حس میکنه یچیزی درست نیست 

تا اینکه پارسال سر یه موضوعی استرس خیلی شدید به مدت طولانی داشتم 

بعدش ریزش مو هم گرفتم 

دوباره آزمایش دادم هورمونام خیلی بهم ریخته بود سونو هم پلی کیستیک نشون داد 

ولی تو امیدوارم هیچیت نباشه عزیزم 

🫂

منم تنبلی دارم دقیقا درد خیلی زیاد داشتم اکثر مواقع پریود و موی زائد دیگه هیچ علائمی نداشتم آزامیش ه ...

خیلی بده میترسم وقت اقدام باردار نشم☹️💔اره منم ریزش مو موی زائد چاقی شکم پهلو همشو دارم

دوچرخه برا تنبلی خیلی خوبه اگه باشگاه میری بزن

💍♥️

خیلی بده میترسم وقت اقدام باردار نشم☹️💔اره منم ریزش مو موی زائد چاقی شکم پهلو همشو دارمدوچرخه برا ت ...

منم خیلی میترسم انقدر که اصلا سعی میکنم بهش فکر نکنم ☹️

باز ممکنه نداشته باشی 

بعدا اگه تونستی دکتر برو که اگه خدای نکرده داری کنترل بشه.

مررسی🫂

یوگا هم خیلی خوبه 

کلا وضعیت آرامش و دور از استرس و تنش بودن خوبه برای تنبلی

منم خیلی میترسم انقدر که اصلا سعی میکنم بهش فکر نکنم ☹️باز ممکنه نداشته باشی بعدا اگه تونستی دکتر بر ...

من تو خود استرسم😐🤦‍♀️کل زندگیم استرسه اره حتما بزودی میرم

ایشالله خوب بشی گلی

تصمیم دارم یه مدت رعایت کنم من طبعم سرده اگه بتونیم طبعمون رو تغییر بدیم خیلی خوبه

💍♥️

خیلی بده میترسم وقت اقدام باردار نشم☹️💔اره منم ریزش مو موی زائد چاقی شکم پهلو همشو دارمدوچرخه برا ت ...

منم خیلی خیلی استرسیم پنیک دارم 

مشاوره هم خوبه برای استرس ولی سخته روانشناس خوب پیدا کردن 

مرسی عزیزم امیدوارم توهم هیچیت تباشه اصلا

من اون تایم ریزش مو خیلی راجب طب سنتی و ایناهم تحقیق کردم . در کنار داروی شیمیایی بعضی چیزاشون خوبه.

سیاهدونه هم شنیدم خوبه ولی به اندازه 

شنبلیله و رازیانه اینا اصلا نخور دستکاری میشه هورمونا بیشتر .

دمنوش نعنا عالیه