2777
2789
عنوان

گیر کسی که عاشقمی و کسی که عاشقشم

114 بازدید | 13 پست

هعی خدا.

نمیدونم تو عشق کسی که رفته بمونم و بسوزم یا کسی که عاشقمی رو بچسبم .

عاشق یه دختریم واقعا عشقه اصلا کارایی براش کردم که قابل باور نبود ، سوسکی داشت خیانت میکرد تهش فهمیدم بروش نیوردم چون رابطمون آخراش بود جوری جدا شدیم که انگار بدون خداحافظی بود .

هر روز زندگیم به یادشم از تموم شدن رابطم ۶ ماه میگذره.

الان با یکی هستم از هرکی تو زندگیم بود بهم بیشتر اهمیت میده خیلی پاک و صادقه چیزایی که میگم رو تست کردم ازش که فهمیدم و عاشقمه واقعن.

ولی حسی که نسبت بهش دارم علاقس نه عشق جون بلیط عشقمو یبار سر اون اولیه سوزوندم .

به این باور رسیدم قرار نیست فراموشش کنم هیچوقت.

تو مستیام یادشم بجای اینکه یاد این دومیه باشم یاد اولیم.

عاشقشم همین.

نمیدونم بمونم و بسوزم یا رد کنم و بسازم .

رد کردن برام سخته و نمیتونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر میکردم فقط من خل شدم🥺💔

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم

منم همینم مثل تو عاشق یه پسری شدم که  بازیم داد ولی الان یکی هست چند ماهه مثل چی دنبالمه و عاشقمه اما من دلم باهاش نیست صد بارم گفتم ولم کن نمیخامت بازم عاشق تر از قبل بهم محبت میکنه ول نمیکنه

خودتو بخاطر یه پسر خورد نکن ❤️
رد کن الکی بازیش نده این دختر حیف نکن گناه داره احساس داره داغونش میکنی

آسونه رد کردن؟ رابطمون جوری قویه الان که هروقت بحث جدایی بیاد دوتامون عین چی دلگیر میشیم شده به شوخی حرفشو بزنیم باز انگاری یچی دلو میلرزونه

منم همینم مثل تو عاشق یه پسری شدم که بازیم داد ولی الان یکی هست چند ماهه مثل چی دنبالمه و عاشقمه ام ...

یعنی بخدا متنفر شدم از هرچی عشق و عاشقیه دوست دارم فقد بمیرم همین

دختری چرا باید همچین دردی تحمل کنی عاخه

من به یه جایی رسیدم که فکر میکردم مردها تو سینه شون قلب ندارن🥺💔

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
خودمو مثال در نظر بگیر🥲

💔