عاشق پزشکی بودم شبی ک نتایج اومد تا صب گریه کردم چون اونشب بابام گفت عمرا بزاره دوباره پشت بمونم و اجبارم کرد برم فرهنگیان الان دو هفته از دانشگاه گذشته از هوای پشت کنکوری در اومدم و دارم بعد سال ها زندگی میکنم و خداروشکر، و فک میکنم اگ پشت مونده بودم روحیه ی ادامه نداشتم شاید ی روزی دوباره خوندم شاید....
عمر شما از زماني شروع مي شود که اختيار سرنوشت خويش را در دست مي گيريد :) بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری هر دورنج است. “پس اگر همفکر خود نیافتی مثل خدا تنها باش” دختر آریایی💫
عمر شما از زماني شروع مي شود که اختيار سرنوشت خويش را در دست مي گيريد :) بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری هر دورنج است. “پس اگر همفکر خود نیافتی مثل خدا تنها باش” دختر آریایی💫
دختر از فرهنگیان راضی هستی؟ من انسانیم. همه میگن برو فرهنگیان از طرفی به خاطر یه سری دلایل دوسش ندارم از طرفی بقیه رشته ها ام بازار کار ندارن واقعا موندم چه کنم