2777
2789

عاشق پزشکی بودم شبی ک نتایج اومد تا صب گریه کردم چون اونشب بابام گفت عمرا بزاره دوباره پشت بمونم و اجبارم کرد برم فرهنگیان الان دو هفته از دانشگاه گذشته از هوای پشت کنکوری در اومدم و دارم بعد سال ها زندگی میکنم و خداروشکر، و فک میکنم اگ پشت مونده بودم روحیه ی ادامه نداشتم شاید ی روزی دوباره خوندم شاید.... 

خداپشت و پناهت ما ک تا مصاحبه فرهنگیانم رفتیم ولی نشد 

ماهم بوسیدیمش گذاشتیمش کنار 

من حتی توی اوج فروپاشی خودم سعی کردم حال یکی دیگه رو خوب کنم، متاسفانه خیلی مهربونم و دل رحم ( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

چن سال پشت بودی

عمر شما از زماني شروع مي شود که اختيار سرنوشت خويش را در دست مي گيريد :) بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری هر دورنج است. “پس اگر همفکر خود نیافتی مثل خدا تنها باش” دختر آریایی💫

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی سال پشت موندم ولی از دهم درگیر ذهنی کنکور داستم

اهل کجایی؟ خوابگاه میری؟ 

عمر شما از زماني شروع مي شود که اختيار سرنوشت خويش را در دست مي گيريد :) بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری هر دورنج است. “پس اگر همفکر خود نیافتی مثل خدا تنها باش” دختر آریایی💫
دختر از فرهنگیان راضی هستی؟ من انسانیم. همه میگن برو فرهنگیان از طرفی به خاطر یه سری دلایل دوسش ندار ...

برای انسانی ها بهترنی گزینه فرهنگیانه چون بقیه ی رشته ها کار ندارن، من که هنوز دو هفته بیشتر نرفتم بد نیس 😂

هرمزگان نه خوابگاهی نییتم

موفق باشی

عزیزم🥲ناامید نشو دیدم کسی بعد ۵ سال استخدامی دادن قبول شده

میدونی ....

خستم

۳ساله امتحان دادم دیگه نمیکشم واقعا

بچه ی کوچیک دارم ک فوق العاده شیطونه 

اصلا ب زندگی نمیتونم برسم 

کسی رو هم ندارم ازش نگهداری کنه 

من حتی توی اوج فروپاشی خودم سعی کردم حال یکی دیگه رو خوب کنم، متاسفانه خیلی مهربونم و دل رحم ( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

میدونی ....خستم۳ساله امتحان دادم دیگه نمیکشم واقعابچه ی کوچیک دارم ک فوق العاده شیطونه اصلا ب زندگی ...

حق داری🥲به نظرم برای استخدامی هیچی نخون تا ی ماه مونده بهش برا بچت پرستار بگیر یا پیش کسی بزارش و شبانه روز اون ی ماهو به خودت سخت بده ببین چی میشه

حق داری🥲به نظرم برای استخدامی هیچی نخون تا ی ماه مونده بهش برا بچت پرستار بگیر یا پیش کسی بزارش و ش ...

پارسال همین کارو کردم 

۳ساعت صبح درس میخوندم 

۳ ساعت شب 

قبولم شدم 

ولی مصاحبه ردم کردن 

سر مسائل عقیدتی سیاسی ب مشکل خوردم باهاشون