2777
2789
عنوان

دوست

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 69 پست
اره دقيقا.يادم يمفته تو دبيرستان بول تو جيبيامو و عيديامو براشون كادو ميگرفتم ساعتها بهشون ز مسزدم و ...

خدايااااااااا😔😔😔😔😢هم درديم عزيزم😢

مدتی هست زخم دل من خورده نمک /از کس وناکس وبیگانه شنیدم متلک /رحمه الله علی الحب حسین بن علی/سرارباب سلامت حرف مردم ب درک❤️🌹❤️هرکس ب کسی نازد ماهم ب علی نازیم ...باافتخار شیعه ی مولاعلی(ع)

بچه ها دوستای موجود در دنیای واقعی قابل اعتماد نیستند. هیچ وقت درددلتون رو به کسی که شما و خانواده و همسرتون رو از نزدیک میشناسه نگید . آدم های این دوره زمونه 1000 رو دارن . چرا زندگیتونو در خطر قرار میدید ؟ آدم از تنهایی بمیره بهتر از درد و دل کردنه 

پسرم همه زندگیمه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا...خيلي خويه ولي حتي دلداريت هم نميده.هيچكاري برات نميكنه.خدا هميشه اذيت ميكنه ادمو.خيلي بارا شذه ...

جون من استغفار کن ورگرنه دلمو ميشکونى من کلامم شيوا نيست ولى خدا همه ى بندهاشودوست داره حتا به مورچشم نظرميکنه

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍
اوهوم...افتضاحه خيلي بده.شوهرم نميذاره با هيشكي صميمى بشم.خودشم هميشه روبرومه هيچوقت با من موافق نبو ...

الهییی غصه نخور ..واس خودت سرگرمی درس کن ..اینجوری هی بشینی غثه بخوری روحیت بهم میریزه 

هر چه تبر زدی مرا ... زخم نشد...  جوانه شد.
عزيزم ناشكري نكن مطمئن باش ي چيز بهتررررر برات كنارگذاشته...خداقهرش ميگيره ها😔❤️ميدونم دلت پره عزيز ...

دو سال واسه رسيدن به عشقم ذره ذره اب شدم .ينس نابود شده بودم.چند ساعت توي اتاق توي تاريكي مينشستم نه خواب نه بيدار فقط جلو صورتم عكسش بود تو خيالم بود باها حرف ميزدم .خيلي دل شكسته بودم،اون از. وستام اونم از عشقم تنهام گذاشت ؛نيست و نابود شد گوشيشو براي هنيشه خاموش مرد بي خبر.باعث شد خيلي حالم وخيم بشه سال كنكور بعد از عيد همه چيو ول كردم منكه همه ميگفتن رتبه كنكورم.

بعد از كلي وقت بهش اس دادم گوشيش روشن بود و رابطه از سر گرفته شد و باهم ازدواج كرديم .اوايل حتي منو ميزد.😭اخ خدا غربت تنهايي .الان خداروشكر خيلي بهتر شده.ولي من تو خودم مردم.الانم باز يه موضوعي پيش اومده همه مخالفن باهام.من اصن تاب هيچي رو ندارم ديگه.😭😭

🙄🙄
بچه ها دوستای موجود در دنیای واقعی قابل اعتماد نیستند. هیچ وقت درددلتون رو به کسی که شما و خانواده و ...

بله منم هيچوقت با دوستاي دانشگام و اينا درد و دل نميكنم ميگم يه درصد هم با خانواده همسرم در ارتباط باشن پته ادمو رو ميكنن.اصن خوب نيست.

🙄🙄
الهییی غصه نخور ..واس خودت سرگرمی درس کن ..اینجوری هی بشینی غثه بخوری روحیت بهم میریزه 

چه سرگرمي اخه. وقتي هركاري بخوام بكنم همه مخافن باهام .هيشكي نميفهمه منو... اصن دلم نميخواددهيچكار كنم .وقتي افسرده ميشم خودمم از خودم ميترسم.واقعن اگه اين يه ذره ايمان و اعتقاد هم نداشتم خودكشي ميكردم.من اصن توان مبارزه واسه رسيدن به خواسته هامو ندارم.

🙄🙄
جون من استغفار کن ورگرنه دلمو ميشکونى من کلامم شيوا نيست ولى خدا همه ى بندهاشودوست داره حتا به مورچش ...

من تا الان خيلي به خدا و ائمه متوسل شدم هميشه درد دلمو بهشون گفتم؛هميشه ازشون خواستم نذارن گناهكار از دنيا برم ولي الان با اين حجم از گناه هميشه افرده ام و هيچوقت از زندگيم لذت نبردم هميشه براي هرچيزي جنگيدم و روحم فرسوده شده.خيلي بي حالم ادم دق ميكنه ميدوني چجوريه؟😭

🙄🙄
دو سال واسه رسيدن به عشقم ذره ذره اب شدم .ينس نابود شده بودم.چند ساعت توي اتاق توي تاريكي مينشستم نه ...

الهي بميرم واسه دلت منم خيليييي عذاب كشيدم بخدا اگه بدوني چ بلاهايي سرم اومد😢داشتم دق ميكردم الان خيلي بهترم خداروشكر همسرم خوبه ولي هيچوقت اون آدم سه چهارسال پيش نميشم😩اگه خواستي پيام بده باهم ح بزنيم😔

مدتی هست زخم دل من خورده نمک /از کس وناکس وبیگانه شنیدم متلک /رحمه الله علی الحب حسین بن علی/سرارباب سلامت حرف مردم ب درک❤️🌹❤️هرکس ب کسی نازد ماهم ب علی نازیم ...باافتخار شیعه ی مولاعلی(ع)
خب اینجا بگو . کمکت می کنیم

از نظر بقيه كه به زندگيم نگاه ميكنن خيلي همه چي خوبه؛رشته بزشكي دانشگاه سراسري خانواده پولدار و موفق،حجاب ،زيبايي نسبي ،اخلاق خوب.شوهر خوب و عاشق.

ولي من اصلا چيزي تو زندگيم لذت بخش نيست.هيچكس پاي حرفم نميشينه هيچكس منو نميبينه هيچكس ارزوهام ارزوهاش نيست.من هيچكدوم ازينا رو نميخوام .😭

🙄🙄
من تا الان خيلي به خدا و ائمه متوسل شدم هميشه درد دلمو بهشون گفتم؛هميشه ازشون خواستم نذارن گناهكار ا ...

چقد شبيه مني 😩

عزیزم گذشته تو مرور نکن اینقدر. به چیزای مثبت فکر کن. منم تنهام هیچ دوست صمیمی  ای ندارم. یه دوستی هم دارم که خیلی اهل چشم و هم چشمی و فضولیه اگه بهش رو بدم میخواد زیروبم زندگیمو بکشه بیرون. در عوض از زندگی خودش هیچی نمیگه فقط پز الکی میده که به خاطر همین اخلاقش تحویلش نمیگیرم. دو سه تا دوست خیلی خوب دارم که هرکدوم یه شهری هستن و چندساله ندیدمشون فقط تو تل گرام میحرفیم. الان دوستی که نزدیک باشه بهم ندارم. باهمکار و همسایه و ایناهم که صلاح نیست آدم دوست بشه. اینقدر دلم میخواد دوست صمیمی پایه داشته باشم که باهم بریم بگردیم و خرید کنیم و حرف بزنیم 

2790
2778
2791
2779
2792