2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز دوز چند خوردی ارومت میکرد یه دکتر آنلاین برام تجویز کرده چون بنظرت موثر

و باید پزشک تشخیص بدن که دوز چند باشه 

از کم شروع میکنن معمولا ۵۰ و کم کم اضافه میشه به دوزش

عزیزم برای چی مصرف میکنی؟ من که تجربه داشتم برای افسردگی و.. و خب قطع کردمچون خوب نبود و کلا با قرص ...

چند وقت افکار خودکشی دارم از یه طرف دوس ندارم به قرص وابسته بشم ..هی با خودم میگم اصلن برا چی زنده هستی همه چیزو تموم کن 

آنکه بودنش بی منت و ابدیست فقط خداست 💕

چند وقت افکار خودکشی دارم از یه طرف دوس ندارم به قرص وابسته بشم ..هی با خودم میگم اصلن برا چی زنده ه ...

درکتون میکنم. ببین از روی تجربه میگم تا قرص رو شروع نکردین

بنظرم خودتون رو وابسته قرص نکنین. قرص فقط شما رو بی حس میکنه و درمان نمیکنه

برای درمان اگر شرایطشو دارین تراپیست برین و حتما چیزایی که میگن رو باید انجام بدین. یعنی تلاش خودتون مهم ترینه

و بدون تراپی هم میشه حالتون رو خوب کنید..کتاب های روانشناسی و روان شناختی هم تاثیر دارن

باید بدنت بپذیرتش واگه دراز مدت بخوری مثلا یکسال تاثیر داره و چاق هم میکنه عوارض داره کلا قرص اعصاب و بعد قطعش تقریبا همون آشه و همون کاسه بعضی چیزا واقعا باید ریشه ای و ذهنی تو مغژ آدم حل شن من خودم که اونجوریم

چند وقت افکار خودکشی دارم از یه طرف دوس ندارم به قرص وابسته بشم ..هی با خودم میگم اصلن برا چی زنده ه ...

منم  مشکل شما رو داشتم  حتی بدتر    سرترالین ۵۰ رو خوردم بعد یک ماه خیلی عالی شدم شادو شنگول  خواهرام می گفتنند چقدر تغییر کردی پاچه نمی گیری گوشه گیر نیستی ووووو    برای من معجزه هست  

این قرص منو نابود کرده برگردم عقب هیچوقت نمیخورم 

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️