2777
2789
منم مشکل شما رو داشتم حتی بدتر سرترالین ۵۰ رو خوردم بعد یک ماه خیلی عالی شدم شادو شنگول خواهرا ...

الانم میخوری ایشااع همیشه خوب باشی 

آنکه بودنش بی منت و ابدیست فقط خداست 💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس چی کار میشه کرد ؟بعضی وقتا باید قرص خورد

بله درسته. من تجربم رو گفتم

باید چیزایی که باعث به وجود اومدن مشکل بشه رو درمان کرد. حتی اگر قرص مصرف کنی هم کنارش باید روی خودت کار کنی که درمان شی

بله درسته. من تجربم رو گفتمباید چیزایی که باعث به وجود اومدن مشکل بشه رو درمان کرد. حتی اگر قرص مصرف ...

بله خب به نظر منم خوردن قرص به تنهایی کافی نیست ولی آخه چون شما گفتین با مصرف قرص مخالفین برای همین پرسیدم 

چرا گلم مگه چی شدی‌

من شیش ماه خوردم 

افسرده بودم خب 

ی جوری منو بیخیال کرده بودن این قرصا حد نداشت 

ببین مثلا در این حد ک غذا رو گاز بود می‌فهمیدم داره میسوزه ولی مغزم یاری نمی‌کرد ک بلند شم برم خاموش کنم 

و خیلی اتفاقای بد دیگه نامزدمو از خودم دور کردم 

خانوادمو کلی رنجوندم 

کلا این قرص مزخرفه

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

عزیز دوز چند خوردی ارومت میکرد یه دکتر آنلاین برام تجویز کرده چون بنظرت موثر

دوز 50و100 برای تنگی نفس عصبی می‌خوردم راستش خوب نکرد هی افکارم بیشتر شد قطع کردم ولی شاید برای شما خوب باشه

چقد جالب

من ازین قرص متنفرم اسمش میاد تن و بدنم میلرزه

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

تونستی راحت ترکش کنی متاسفم ناخواسته ناراحتت کردم عزیزم

اره نامزدم کمکم کرد نمی‌خرید برام خانوادمم نمیخردین حتی نمیزاشتن تنها برم بیرون ک بخرم بلاخره ترک کردم ولی واقعا بد بود 

خواهش میکنم عزیزم🫠

فقط اگه نظر منو میخوای نخور