2777
2789
عنوان

یه سوال راجع به ترم اول دانشگاه

51 بازدید | 5 پست

من الان دانشگاه رو ثبت نام کردم چه پذیرش مجازیش و چه ثبت نام حضوریش و توی سایت آموزشیار هم رفتم و کارهاشو انجام دادم 

چون ترم اولی هستم ۱۶ واحد و خود دانشگاه برام برمی‌داره 

حالا از کجا می‌تونم کلاس‌هامو و شروع کلاس و همه اینا رو ببینم؟ 

از کی می تونم ببینم؟

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

چه رشته ای هستین؟

می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت می‌شود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب می‌کنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨
چه رشته ای هستین؟

مشاوره 

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گروه های درسی و دانشگاه ت رو عضو شوهمشو توضیح داده

یه دونه کاغذ می‌دادن به هر دانشجو که داخل اون کاغذ یه کد بود که اگه اونو اسکن می‌کردی لینک گروه‌های درسی میومد ولی اون کاغذو به ما ندادن 

حالا چطوری می‌تونم گروه‌های درسیمو پیدا کنم عضو بشم؟

یه دونه کاغذ می‌دادن به هر دانشجو که داخل اون کاغذ یه کد بود که اگه اونو اسکن می‌کردی لینک گروه‌های ...

دانشگاه من یه کانال داره اونجا میذاره

نمیدونم

یک تعلیقی با سابقه😄🤟 کاربری شونصدهزارم😐 میشه برای سلامتی روحی و جسمیم صلوات بفرستی؟🥺💜