2777
2789

من ثبت نام کردم بندرعباسم

پارسال ثبت نام کردم از کافی نت بعدشم میری محضر تعهد میدی هر مبلغی ک گفتن واریز کنی

واریز اولیه ۴۰ ملیون بود

تقریبا ۴ ماهی یک بار پیام میاد ۶۰ تومن مثلا تا فلان تاریخ واریز کن تا ۴۰۰ ملیون ک واریز کردی خودشون ۵۵۰ ملیون روی خونه برات وام میگیرن ک بعد قسط هاشو میدی

چند وقت پیشم پیام اومد برای بازدید پروژه ب فلان آدرس بیاید ک رفتیم دیدیم

عشقام بچه هام❤️✨

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ثبت نام کردم بندرعباسمپارسال ثبت نام کردم از کافی نت بعدشم میری محضر تعهد میدی هر مبلغی ک گفتن وا ...

عزیزم چند وقته تحویل میدن؟

برا ثبت نام کجا رفتی؟

میان دشمن و ♥️وطن♥️ ننگ بر آنکه شک کند

عزیزم چند وقته تحویل میدن؟برا ثبت نام کجا رفتی؟

میگن ۴ سال اگر سروقت مبلغ هایی ک گفتن واریز کنی الویت بندی میکنن خوش حسابا رو 

کافی نت اما همیشه ثبت نامش نیست باید اعلام کنن ی کافی نت بسپر ک اعلام کردن برات ثبت نام کنن

و اینکه اصلا اصلا هیچ ملکی نباید ب نامت باشه

عشقام بچه هام❤️✨

من ثبت نام کردم بندرعباسمپارسال ثبت نام کردم از کافی نت بعدشم میری محضر تعهد میدی هر مبلغی ک گفتن وا ...

ممنونم عزیزم که جواب دادید

ببخشید فقط نگفتن کی خونه رو تحویل میدن؟

ینی مثلا زمانی مشخص نکردن؟

آره مادر اینا چند سال پیش همین طرق خونه دار شدنپس پیامبر اعظم رو نمیبینی همه مسکن مهر و مسکن ملی ان ...

منم بندرعباسم. مافقط شهریور سال گذشته ۴۰ تومن واریز کردیم. دیگه هیچ پیامکی نیومده

برا شما کجاست؟ برا ما فقط نوشتن فاز ۷. نمیدونیم حتی کجاست.

منم بندرعباسم. مافقط شهریور سال گذشته ۴۰ تومن واریز کردیم. دیگه هیچ پیامکی نیومدهبرا شما کجاست؟ برا ...

برو بنیاد مسکن پایگاه هوایی قشنگ ب تمام سوالات با دقت جواب میدن چون باید پیام بیاد عجیبه

برای ما گفتن ۸۰۰ واحدی پشت مدرسه محمد نیکار رفتیم بازدید داشتن کار میکردن چون تایم اداری تمام شده بود نشد دقیق همه چی بپرسم

عشقام بچه هام❤️✨

یعنی در مجموع فقط ۴۰۰ م باید نقد پرداخت کنی؟

و  ۵۵۰ م قسط وامش تسویه کنی؟

یعنی سرجمع پرداختی ۱ میلیارد و خوردیه؟

واحداش چند متریه؟

یعنی در مجموع فقط ۴۰۰ م باید نقد پرداخت کنی؟و ۵۵۰ م قسط وامش تسویه کنی؟یعنی سرجمع پرداختی ۱ میلیارد ...

قبلا اینجور بود الان عوض کردن گفتن واریزی 950 و 550 هم وام میگرین چون مصالح گرون شده هی قیمتا دستکاری میکنن

عشقام بچه هام❤️✨

یعنی در مجموع فقط ۴۰۰ م باید نقد پرداخت کنی؟و ۵۵۰ م قسط وامش تسویه کنی؟یعنی سرجمع پرداختی ۱ میلیارد ...

میشه 1500بعد ک بخای قسط همین وام 550 بدی دو خرده در میاد خونه تحویل ک دادن قسط وام شروع میشه ماهی 7 ملیون 10 سال اول و سالای بعدی گفتن 12 تا 15 ملیون ب ترتیب

عشقام بچه هام❤️✨