2777
2789

بچه ها پدرم خیلی وقته دیابت داره تازگی خیلی شدید شده به طوریکه ناشتا قندش رسیده به ۴۰۰ حتی دیروز برای اولین بار انسولین بهش زدن باز میگه حالم خوب نیست ، چندوقته به دستور پزشک هیچی نمیخوره فقط نون تست و پنیر میخوره حسابی لاغر شده امروز بالا اورد اشکش داشت درمیومد هرچی دکترهم میریم تاثیری نداره میشه راهنماییم کنین خیلی نگران حالشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من داییم دیابت داشت انسولین میزد،برنج که میخواست بخوره کم میخورد وبرنح کته،میان وعده سبزیجات بخارپز میخورد،مثلا بروکلی وکدوو....کاهووخیار هم جزو میان وعده هاش بود،آب هم همیشه نزدیکش باشه،بنظرمن پزشکش رو عوض کنید چون نون تست وپنیر تنها که باعث ضعفشون میشه،نون تست هم خودش قندش رو بالامیبره،نون جو خوبه براشون

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

برای افراد دیابتی تغذیه خیلی مهمه ،هر چقدر پروتئین و سبزیجاتی که قند کمی دارن توی رژیم غذاییشون باشه جهش قند خونشون کمتر میشه ،نون و پنیر خالی که بدتر قند رو بالا میبره عزیزم ،تو هر وعده بهشون سبزیجات بدین ،پروتئین کافی دریافت کنن

اها ، داییتون با این وعده غذایی تونسته بود وزنشو حفظ کنه؟

بله عزیزم،مادر خودمم دیابت داره یکبار دکتر براش انسولین زد ولی الان با دارو کنترل میشه،ولی مراعات میکنه خیلی بنظرمن برنامه غذایی که به پدرتون دادن درست نیست اصلا،اها برنج هم که واسشون درست میکنید برنج سفید نباشه مثلا دکترگفته بود باید شوید. یا...توی برنج بریزید واسشون

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

اینستا داری ؟یه پیجی هست نیلوفر پلی کیستیک اسمش هست که راجب تغذیه و اصلاح سبک صحبت میکنه چون  مقاومت به انسولین که بخاطر پلی کیستیک بودن ایجاد میشه پیش زمینه دیابت هست و خیلی مطالب مفیدی داره ،در کل این موارد رو من خودم هم سعی میکنم رعایت کنم چون من هم مقاوم به انسولین هستم و اگر رعایت نکنم تبدیل به دیابت میشه تو سنین بالاتر،وعده های غذایی رو حتما سر وقت مصرف کنن ،حتما میان وعده داشته باشن ،میانوعده هاشون ترجیحا ترکیب مغزیجات و یک واحد میوه های کم قند باشه ،توی هر وعده حتما سبزیجات و پروتئین کافی داشته باشن ،بعد از غذا پیاده روی کمک میکنه به تنظیم قند خون ،خ‌اب کافی و به موقع ،این موارد با تمام سادگیش خیلی خیلی موثر هست