2777
2789
عنوان

شوهرمم خونمون نمی‌بره تو عقدم

869 بازدید | 58 پست

سلام عقدیم امروز روز چهارم هست اینجام منو نمی‌بره خونمون خسته شدم دیگ آه فکر میونه اینجا خونه اشون کارهای بهتری یاد میگیرم عین کوزت کار میکنم‌عوضی میگه تنبل خونتون کار‌نمیکنی 

میگه مادرت هیچی یاد نداده خونتون میری کار نمیکنی بعدا  کار یاد نمیگیری آبروم میبری یک‌غذاوجلومهمکن بذاری

خودمم نمتونم برم بفهمه شر ب پا میکنه و عصبی میشه برم‌بدون‌اجازه بد میشه تنهایی هم‌نمتونم‌برم

دانشگاه ساعت یک‌باید برم‌میگم‌ببر نمی‌بره بعدش خونمون

صبح اینقد گریه کردم‌نمیفهمههههه

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسیری مگه 

این دیگه چه آدمی هست چرا به هر قیمتی شوهر میکنید 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

وا اسیر برده مگه اصلا چرا کار میکنی خونشون ؟زنگ بزن بگو یا الان منو میبری خونمون یا زنک میزنم بابام بیاد دنبالم 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

سلام چجوری آشنا شدید و ازدواج کردید 

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

تو هم نشستی که اون بهت زور بگه ؟

بلند شو برو خونتون 

به درک که شر به پا میکنه

انقدر تو سری خور نباش 

درضمن چرا باهاش عقد کردی وقتی اینطوری روانیه ؟ از نظر من فقط طلاق 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

دوره عقد برای شناخت که با هر گاوی نرید زیر سقف و ادامه زندگی ندید

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...