mahـanisa مدیر استارتر عضویت: 1400/03/10 تعداد پست: 901 عنوان کیا درس خوندن به جایی نرسیدن 189 بازدید | 23 پست دارم حسابداری میخونم میبینم خیلی ها درس خوندن به جایی نرسیدن بعضیا رسیدن 😁به نظرتون برای رشته من میتونم کار پیدا کنم😐😅 💚👩🏻🎓 1403/07/29 | 10:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گویلر_اولدوزی عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 14529 اره همیشه بهترینا موفقن کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
mbhb عضویت: 1399/08/08 تعداد پست: 3820 منم حسابدارم اره رشته بدی نیست کارهست برات ولی خب الان رشته های بهتری ام هست چون نیرو کمه
هیوا۸۴ عضویت: 1398/09/09 تعداد پست: 7359 آره اگه دنبالش باشی . من لیسانس دارم از درس واسه شغل. کار به جایی نرسیدم ولی واسه زندگی خوبه
asheghe عضویت: 1400/04/13 تعداد پست: 4003 اونایی ک نرسیدن کسایین ک صرفاً ی مدرکی گرفتن و.. نه علاقه نه پشتکار نه استعداد.. من درس خوندم و پشیمونم ک چرا بیشتر نخوندم قطعا برای من درس تنها راه پیشرفت بود
sara140333333 عضویت: 1403/02/29 تعداد پست: 4220 آره فقط علاوه بر درس خوندن، رو روابط عمومی و فن بیانت کار کنبه تجربه میگم👌🏻 پشت هر کاربری یه قلب هست❤
starmoon عضویت: 1396/07/06 تعداد پست: 6050 اونایی ک نرسیدن کسایین ک صرفاً ی مدرکی گرفتن و.. نه علاقه نه پشتکار نه استعداد.. من درس خوندم و پشی ... مثل من پشیمون که چرا رشته بهتر نرفتم شغل با جایگاه اجتماعی بهتر نه کارمندی
فرشتهangel عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 3071 منم به جایی نرسیدم .اتفاقا با سختی هم خوندم یا فاطمه زهرا#
mahـanisa مدیر استارتر عضویت: 1400/03/10 تعداد پست: 901 منم حسابدارم اره رشته بدی نیست کارهست برات ولی خب الان رشته های بهتری ام هست چون نیرو کمه تو ازمون استخدام اموزش پرورش شرکت کردی؟ 💚👩🏻🎓
asheghe عضویت: 1400/04/13 تعداد پست: 4003 مثل من پشیمون که چرا رشته بهتر نرفتم شغل با جایگاه اجتماعی بهتر نه کارمندی هر شغلی بری همیشه اینو با خودت داری من دوسم کارمند بانکه میگه چرا نیمدم وکالت من وکیلم میگم چرا نرفتم بانک...
mahsa204204 عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 11801 همین رشته بودم به جایی هم رسیدمی شرکت خوب ک فقط از دانشگاه دولتی نیرو میگیرهمنم ارشد ی دانشگاه خوب بودم ⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜ ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️
mahـanisa مدیر استارتر عضویت: 1400/03/10 تعداد پست: 901 آره اگه دنبالش باشی . من لیسانس دارم از درس واسه شغل. کار به جایی نرسیدم ولی واسه زندگی خوبه من میخوام به جایی برسم به درسم علاقه دارم اگه نشه برم دنبال خیاطی اریشگری..... 💚👩🏻🎓
mbhb عضویت: 1399/08/08 تعداد پست: 3820 تو ازمون استخدام اموزش پرورش شرکت کردی؟ نه کارمندم خودم ۱۲ساله سابقه دارم.ولی نسبت به کارو تخصصم متاسفانه حقوقم کمه