2777
2789
عنوان

مادر بد

| مشاهده متن کامل بحث + 1023 بازدید | 48 پست
من ده روزه هیچ ارتباطی باهاش ندارمدیروز زنگ زده تهدیدهر بارم صداش رو می‌شنوم حالم بد میشهخودمم جمع م ...

حالا امضامو بخون شاید یه جاهایی از امضام به دردت بخوره

هرجای زندگیتون خدا رو کنار زدین ،شیطان جاشو پر میکنه  ،وقتی با کسی بحثت شد فک کن ببین کجای کار مقصر بودی ،شاید ی جایی ی حرفهایی زدی که نباید میزدی،شایدم رفتاری کردی که نباید میکردی ،شاید ی جایی کم گذاشتی ،شایدم ی جایی زیادروی کردی ،شایدم ی جایی نباید حریمو میشکوندی حریمو شکوندی،من معتقدم از ماست که بر ماست .سعی کنید تا اونجایی که میتونید در مورد مسایل خصوصی زندگی دیگران از کسی سوال نپرسید ،و هرچه درمورد دیگران کمتر بدانید بیشتر حریم را رعایت کردین در نتیجه آرامش بیشتری خواهید داشت. این رفتار شماست که تعیین میکنه دیگران چگونه با شما برخورد کننداگه بخوای از رفتار و گفتار اطرافیانت ایراد بگیری ی موقع میبینی هیشکی دُورُ وَرِت نیست و تو تنهای تنهایی اون موقع متوجه میشی برای داشتن زندگی شاد باید گاهی اوقات خودتو به خریّت بزنی. درسته زندگی همش شیرین نیست ،ولی همش هم تلخ نیست . وقتی میخوای با یکی صحبت کنی ببین از چی و یا کی بدش میاد ،اصلا راجع به اونها صحبت نکن ،و یا در مورد مشکلات زندگیشون و یا وقایع تلخی که ازشون شنیدی نپرس مثل طلاق، اختلاف خانوادگی ،مشکلات شغلی و... ،اگه دوس داشته باشن بدونی خودشون برات توضیح میدن اما اگه دوس نداشته باشن سوال هم بپرسی طفره میرن یا اگه هم بگن بعدش ازت متنفر میشن ،پس بهتره اصلا نپرسی😉

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آدم هیچ وقت نمی‌تونه مادرشو کنار بزاره حتی اگه بدترین مادر دنیا هم باشه فقط رعایت کن فقط مواظب باش س ...

دگ نمیرم

ده روزه نمیرم

و نمیخوام برم

به زندگیم آسیب میزنه

❤خدایا شکرت

حالا امضامو بخون شاید یه جاهایی از امضام به دردت بخوره

درسته

اما یه جماعت باهاش مشکل دارم

یه روز برادر بزرگم بهش گفت اینطوری پیش بری یه روز چشم باز می کنی میبینی هیچکی دورت نیست

❤خدایا شکرت

درستهاما یه جماعت باهاش مشکل دارمیه روز برادر بزرگم بهش گفت اینطوری پیش بری یه روز چشم باز می کنی می ...

خوب شما رعایت کن چه کار داری که دیگران باهاش مشکل دارند یا نه ،

زندگی اونا به خودشون ربط داره شما فقط مواظب رفتار خودت باش

اینکه مادرت با برادرت و خواهرت چه جوری رفتار می‌کنه به شما ربطی نداره شما فقط مواظب زندگی خودت باش و اگر دیدی کسی به زندگیت داره لطمه می‌زنه ازش فاصله بگیر 

حالا بسته به اینکه چه نسبتی با هم دارین فاصله گرفتن هم مشخص میشه مثلاً بعضیا باید برای همیشه قیدشونو زد ولی بعضی‌ها چون خانواده آدم هستند نمی‌شه قیدشونو زد فقط باید رعایت کنی

هرجای زندگیتون خدا رو کنار زدین ،شیطان جاشو پر میکنه  ،وقتی با کسی بحثت شد فک کن ببین کجای کار مقصر بودی ،شاید ی جایی ی حرفهایی زدی که نباید میزدی،شایدم رفتاری کردی که نباید میکردی ،شاید ی جایی کم گذاشتی ،شایدم ی جایی زیادروی کردی ،شایدم ی جایی نباید حریمو میشکوندی حریمو شکوندی،من معتقدم از ماست که بر ماست .سعی کنید تا اونجایی که میتونید در مورد مسایل خصوصی زندگی دیگران از کسی سوال نپرسید ،و هرچه درمورد دیگران کمتر بدانید بیشتر حریم را رعایت کردین در نتیجه آرامش بیشتری خواهید داشت. این رفتار شماست که تعیین میکنه دیگران چگونه با شما برخورد کننداگه بخوای از رفتار و گفتار اطرافیانت ایراد بگیری ی موقع میبینی هیشکی دُورُ وَرِت نیست و تو تنهای تنهایی اون موقع متوجه میشی برای داشتن زندگی شاد باید گاهی اوقات خودتو به خریّت بزنی. درسته زندگی همش شیرین نیست ،ولی همش هم تلخ نیست . وقتی میخوای با یکی صحبت کنی ببین از چی و یا کی بدش میاد ،اصلا راجع به اونها صحبت نکن ،و یا در مورد مشکلات زندگیشون و یا وقایع تلخی که ازشون شنیدی نپرس مثل طلاق، اختلاف خانوادگی ،مشکلات شغلی و... ،اگه دوس داشته باشن بدونی خودشون برات توضیح میدن اما اگه دوس نداشته باشن سوال هم بپرسی طفره میرن یا اگه هم بگن بعدش ازت متنفر میشن ،پس بهتره اصلا نپرسی😉
درستهاما یه جماعت باهاش مشکل دارمیه روز برادر بزرگم بهش گفت اینطوری پیش بری یه روز چشم باز می کنی می ...

اولویت زندگی شما همسرته و فرزندانته شما باید نهایت تلاش خودتونو بکنید که تو زندگیتون آرامش داشته باشید هر طور باشه شما از خونه مادر جدا شدید و یه خونواده جدید تشکیل دادین پس به فکر خونواده خودت باش اگه قراره با مادرت در بیفتی آرامش زندگی خودتو از دست میدی در افتادن اصلاً کار قشنگی نیست فقط خودتو کنار بکش

اولویت زندگی شما همسرته و فرزندانته شما باید نهایت تلاش خودتونو بکنید که تو زندگیتون آرامش داشته باش ...

دقیقا همینه

ممنون از حرفات

خیلی منطقی میگی

حالم خیلی بهتر شد

❤خدایا شکرت

دقیقا همینهممنون از حرفاتخیلی منطقی میگیحالم خیلی بهتر شد

👌

دقیقا همینهممنون از حرفاتخیلی منطقی میگیحالم خیلی بهتر شد

عزیز دلم، سلام

تمام حرفاتو خوندم و قلبم در هم فشرده شد. کمه اگر بگم درکت می کنم، کمه اگر بگم می فهممت. شاید برای بقیه عجیب باشه، اما هر چی رو که میگی  و گفتی، منم با تمام وجود زندگی کردم. هیچ کس، نمی تونه از شرایط بچه هایی مثل ما درکی داشته باشه تا خودش مبتلا نباشه. خودتم خوب می دونی مشکل ما پیچیده تر از اونیه که با توصیه های ساده بشه حلش کرد. برای مثال خیلی ها میگن تو متاهلی، بچه داری، ازش دور شو، به فکر زندگی خودت باش، بهش اهمیت نده و ... اینا همه حرفای درستیه، منکرش نیستم. اما قضیه پیچیده تر از این حرفاست و فقط ما می دونیم که اون آدم هرگز به این راحتی ها طعمه شو از دست نمیده و به هزاران ترفند متوسل میشه تا با خواری و ذلت برگردی به پیشگاهش، فقط ما می دونیم چقد تو شکنجه روانی استاده و چطور کسی رو که‌جرات کنه در برابرش قد علم کنه به خاک ذلت میکشونه. فقط ما میدونیم که محاله اجازه بده برده اش به این راحتی ازش دور بشه و دور از اون یه زندگی شاد و سالم و آروم داشته باشه. و از همه بدتر اینکه فقط ما می دونیم این آدم جوری روان ما شکسته و شخصیت ما رو تخریب کرده که حتی اگرم یه روز موفق به ترک کاملش بشیم سایه اش همچنان بر زندگی ما تسلط داره. در واقع اون یه سامانه معیوب در درون ما تعبیه کرده بدون نیاز به حضور فیزیکیش هم می تونه به بهترین وجه کار خودشو بکنه و زندگی ما رو تا آخر به لجن بکشه. 

ایستادگی در برابر این موجود خیلی به هوشیاری و آگاهی نیاز داره و یه مسیر یک شبه نیست. خیلی چیزا باید اول در درون ما تغییر کنه و کار ساده ای نیست. 

خدا رو صد هزار مرتبه شکر که همسر خوبی داری. این خودش نقطه قوت بزرگیه. اگه دوست داشتی به تنها تاپیک من سر بزن. اونجا بچه هایی با شرایط مشابه ما از تجارب و راهکارهاشون میگن و می تونی راحت، بدون اینکه قضاوت بشی یا از این بترسی که کسی حرفتو باور نکنه درد و دل کنی. دوست خوبم، کسایی که اونجا هستن با مشکلات مشابه جنگیدن و تجربه زیسته غنی دارن، بنابراین ممکنه راهکارهاشون به درد شما هم بخوره... 🌷

عزیز دلم، سلامتمام حرفاتو خوندم و قلبم در هم فشرده شد. کمه اگر بگم درکت می کنم، کمه اگر بگم می فهممت ...

انگار از طرف من حرف زدی

شما عمیقا منو فهمیدی

چقدر حالم بهتر شد شنیدم

نه اینکه شبیه منی خوشحال باشم

از اینکه درک شدم خوشحالم

مادر من نقش زندانبان رو داره

نه میزاره زندانی بره

نه خوشحال باشه

❤خدایا شکرت

انگار از طرف من حرف زدیشما عمیقا منو فهمیدیچقدر حالم بهتر شد شنیدمنه اینکه شبیه منی خوشحال باشماز ای ...

خوشحالم که حالت بهتر شد عزیزم. به درک‌ در اومدن گمگشته روح انسانیه. آرامشی در درک شدن هست که می تونه عمیق ترین زخمهای روان رو‌ التیام ببخشه. علی الخصوص  دردی با این ماهیت، که خلاف قانون طبیعته. 

میگی زندانی هستی، می فهمم، اصلا بدون که منم هم بند و هم قفس تو هستم. هر چی رو میگی زندگی کردم...