2777
2789
عنوان

مادر بد

| مشاهده متن کامل بحث + 1023 بازدید | 48 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرف پدرت خیلی درسته ما یه ضرب المثل داریم که میگه "به کولی که رسیدی مرحبا کن از او که رد شدی شکر خدا ...

دارم اثاث جمع می کنم

فک کن بخاطرش‌باید برم مستاجر با دو تا بچه

مدرسه دخترم جا بجا میشه

سخته اما انجامش میدیم

❤خدایا شکرت

عزیزم این مادرها مثل آتش می‌مونن اگه بهشون نزدیک بشیم می‌سوزوننت اگه ازشون دور بشی یخ می‌زنی باید حد فاصله رو رعایت کنی به نظر من حرف شوهرتو گوش کن برو نزدیک محل کار شوهرت زیاد خونشون نرو زیادم بهش زنگ نزن اجازه نده جزئیات زندگیتو بدونه هرگاه هم ازت پرسید طفره برو به نظر من اگه رعایت کنی هیچ مشکلی پیش نمیاد

هرجای زندگیتون خدا رو کنار زدین ،شیطان جاشو پر میکنه  ،وقتی با کسی بحثت شد فک کن ببین کجای کار مقصر بودی ،شاید ی جایی ی حرفهایی زدی که نباید میزدی،شایدم رفتاری کردی که نباید میکردی ،شاید ی جایی کم گذاشتی ،شایدم ی جایی زیادروی کردی ،شایدم ی جایی نباید حریمو میشکوندی حریمو شکوندی،من معتقدم از ماست که بر ماست .سعی کنید تا اونجایی که میتونید در مورد مسایل خصوصی زندگی دیگران از کسی سوال نپرسید ،و هرچه درمورد دیگران کمتر بدانید بیشتر حریم را رعایت کردین در نتیجه آرامش بیشتری خواهید داشت. این رفتار شماست که تعیین میکنه دیگران چگونه با شما برخورد کننداگه بخوای از رفتار و گفتار اطرافیانت ایراد بگیری ی موقع میبینی هیشکی دُورُ وَرِت نیست و تو تنهای تنهایی اون موقع متوجه میشی برای داشتن زندگی شاد باید گاهی اوقات خودتو به خریّت بزنی. درسته زندگی همش شیرین نیست ،ولی همش هم تلخ نیست . وقتی میخوای با یکی صحبت کنی ببین از چی و یا کی بدش میاد ،اصلا راجع به اونها صحبت نکن ،و یا در مورد مشکلات زندگیشون و یا وقایع تلخی که ازشون شنیدی نپرس مثل طلاق، اختلاف خانوادگی ،مشکلات شغلی و... ،اگه دوس داشته باشن بدونی خودشون برات توضیح میدن اما اگه دوس نداشته باشن سوال هم بپرسی طفره میرن یا اگه هم بگن بعدش ازت متنفر میشن ،پس بهتره اصلا نپرسی😉
پدرتون اگر پدر باشه که به حرفش گوش نمیده و به شما هم کمک مالی میکنه ولی اگر به حرفش گوش میکنه کلا ره ...

دور میشم

پدرم ازش میترسه

میدونم

حقم داره

حتی پسرا هم ازش دوری می کنن

همیشه حسرت رابطه مادر و دختری رو خوردم

اگه یه جا شوخی کنی و بهش بربخوره تا به زانو درت نیاره به غلط کردن نندازه ول نمی کنه

خیلی بد ذاته

❤خدایا شکرت

دارم اثاث جمع می کنمفک کن بخاطرش‌باید برم مستاجر با دو تا بچهمدرسه دخترم جا بجا میشهسخته اما انجامش ...

مهم اینه از لحاظ روحی و روانی خودت و بچه های عزیزت در ارامش باشید مطمئنم مادر خوبی هستی جون قطعا اینکار رو فقط برای خودت نمیکنی به فکر راحتی و روان عزیزات هستی سخت هست اما شدنیه و امیدوارم دخترت هم توی مدرسه جدید موفق باشه

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

چرا خیلی از مادرها اینقدر بد شدن ؟ مادرم زنگ زد به خواهرم نمیدونست اونجام . گوشمو بردم نزدیک گوشی ببینم چی میگه . پشت سرم یه حرفای بدی زد که نصفش دروغ بود . محبتم به متدرم نسبت به قبل خیلی کمتر شده و حتی میشه گفت به مرز نایودی رسیده . بالاخره صبر آدم یه جایی تموم میشه . بعدش قید پدر و مادر هم میزنه . 

بنظرم روح‌خودتم آسیب دیده و نیاز به تراپی داری،بخاطر زندگیت هم که شده پیگیر باش

دقیقا

یه مدت تحت درمان بودم کامل خوب شدم

الان دوباره شرو کرده اذیت کردن

قلب درد گرفتم

خواهرم با اینکه رفت اما بخاطر اذیت پ آزارش قلبش گشاد شد و متاسفانه عمل قلب باز کرد

منم اون حالت هارو دارم

❤خدایا شکرت

آدم هیچ وقت نمی‌تونه مادرشو کنار بزاره حتی اگه بدترین مادر دنیا هم باشه فقط رعایت کن فقط مواظب باش سعی کن هر ماهی یک بار بری خونش 

هرگاه هم میری تایم بگیر برای یک ساعت بمون اونم زمانی که نمی‌خوای غذا بخوری نمی‌خوای استراحت کنی مثلاً یه بعد از ظهر یا بعد از شام و یه بهونه‌ای هم پیدا کن سریع برگرد

هرجای زندگیتون خدا رو کنار زدین ،شیطان جاشو پر میکنه  ،وقتی با کسی بحثت شد فک کن ببین کجای کار مقصر بودی ،شاید ی جایی ی حرفهایی زدی که نباید میزدی،شایدم رفتاری کردی که نباید میکردی ،شاید ی جایی کم گذاشتی ،شایدم ی جایی زیادروی کردی ،شایدم ی جایی نباید حریمو میشکوندی حریمو شکوندی،من معتقدم از ماست که بر ماست .سعی کنید تا اونجایی که میتونید در مورد مسایل خصوصی زندگی دیگران از کسی سوال نپرسید ،و هرچه درمورد دیگران کمتر بدانید بیشتر حریم را رعایت کردین در نتیجه آرامش بیشتری خواهید داشت. این رفتار شماست که تعیین میکنه دیگران چگونه با شما برخورد کننداگه بخوای از رفتار و گفتار اطرافیانت ایراد بگیری ی موقع میبینی هیشکی دُورُ وَرِت نیست و تو تنهای تنهایی اون موقع متوجه میشی برای داشتن زندگی شاد باید گاهی اوقات خودتو به خریّت بزنی. درسته زندگی همش شیرین نیست ،ولی همش هم تلخ نیست . وقتی میخوای با یکی صحبت کنی ببین از چی و یا کی بدش میاد ،اصلا راجع به اونها صحبت نکن ،و یا در مورد مشکلات زندگیشون و یا وقایع تلخی که ازشون شنیدی نپرس مثل طلاق، اختلاف خانوادگی ،مشکلات شغلی و... ،اگه دوس داشته باشن بدونی خودشون برات توضیح میدن اما اگه دوس نداشته باشن سوال هم بپرسی طفره میرن یا اگه هم بگن بعدش ازت متنفر میشن ،پس بهتره اصلا نپرسی😉
باز شما ازدواج کردید جدا شدید. پدرتون چی میکشه

دیشب باهام درد دل میکرد

گفت دخترم برو

گفت تو میری راحت میشی

من چی

من دارم کارای مهاجرت رو می کنم برم پیش خواهرم

این مدتم برم دور که از اهدافم دور نشم

خواهرم برا پدرم دعوت نامه داده

اونم به سرمایه ش سر و سامون بده میره

اما چرا ما باید فرار کنیم بخاطر یه نفر

چرا اون عمرش تموم نمیشه

❤خدایا شکرت

عزیزم این مادرها مثل آتش می‌مونن اگه بهشون نزدیک بشیم می‌سوزوننت اگه ازشون دور بشی یخ می‌زنی باید حد ...

من ده روزه هیچ ارتباطی باهاش ندارم

دیروز زنگ زده تهدید

هر بارم صداش رو می‌شنوم حالم بد میشه

خودمم جمع می کنم که بریم

واقعا دارم مریض میشم

❤خدایا شکرت

مهم اینه از لحاظ روحی و روانی خودت و بچه های عزیزت در ارامش باشید مطمئنم مادر خوبی هستی جون قطعا این ...

مرسی از حرفاتون

ای کاش از غریبه زخم خورده بودم

خیلی بده آدم از خانوادش بکشه

❤خدایا شکرت