2777
2789
عنوان

یه پسره رو از دم درمون دزدیدن

3277 بازدید | 135 پست

بچها جگرم داره میسوزه من چندوقته شبا زود میخوابیدم ولی امشب نه شام خوردم نه چیزی خوردم نه ورزش کردم نه تونستم با پسرم بازی کنم 

کلا هیچ گو،هی نتونستم بخورم از بس حالم خرابه کاش فیلماشو نمیدیدم 

پسر جاریم گفت یکیو دم در بزور سوار ماشین کردن ماهم گفتیم دروغ میگی گفت نه بخدا برین فیلم دوربینارو چک کنین 

وقتی چک کردم دیدم پسره خودشو به تیر برقو درد و دیوار نگه میداشت ولی اون بیشرفا بزور بردنش😭😭😭

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                

خانوادش پیگیری کردن؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

وای😭😭کاش اون موقع یکی تو کوچه بود جلوشونو میگرفت

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه بود درسته ؟

بعد من گفتم بچه هاتون رو نفرستید تو کوچه خیابون داشتن یقه امو جر میدادن عزیزان

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

وای😭😭کاش اون موقع یکی تو کوچه بود جلوشونو میگرفت

هق دلم میم هارو خاس اینا ک همش لینکن

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
خانوادش پیگیری کردن؟

اصلا از کوچه ما نبود فک کنم از قبل کمین کردن نمیدونستم ما دوربین داریم 

ماهم خونه آخری هستیم از ته کوچه بردنش خدازده ها

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.