2777
2789
عنوان

یه پسره رو از دم درمون دزدیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 3278 بازدید | 135 پست
الکی نمیان ببرن ،،لابد باهاشو سر و سری داشته

دزد بوده دیگه. آخه چه سر و سری؟ دزد اسمش روشه دیگه

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دزد بوده دیگه. آخه چه سر و سری؟ دزد اسمش روشه دیگه

خاک توسرشون فک کنم بردن اذیتش کنن 

اخه گفتن چرا داداشمو زدی

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                
بچه بود درسته ؟بعد من گفتم بچه هاتون رو نفرستید تو کوچه خیابون داشتن یقه امو جر میدادن عزیزان

دقیقا بزرگترین مشکل من با خانوادم همینه گیر دادن که چرا بچت نمی‌ذاری بره کوچه با هم سالاش آخه بچه پنج ساله چه کوچه ای داره که بره من حتی بزرگ هم بشه دوست ندارم کوچه ای بشه

دقیقا بزرگترین مشکل من با خانوادم همینه گیر دادن که چرا بچت نمی‌ذاری بره کوچه با هم سالاش آخه بچه پن ...

این ۱۳،۱۳سال بود

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                
هق دلم میم هارو خاس اینا ک همش لینکن

اون موقع سایت خراب بود یه تاپیک جدیدتر زدم تو تاپیکام بگرد همشونو اونجا گذاشتم منتها دیگه نمیشه لینکو تغییر بدم تو امضام

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
نمیدونم ولی حدود ۱۳،۱۴فکر نکنم بیشتر باشه

به نظرم فیلم رو زودتر به پلیس نشون بدید شاید  خانواده اش الان دنبال اون بچه هستن و نمی دونن چه اتفاقی براش افتاده

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

اون موقع سایت خراب بود یه تاپیک جدیدتر زدم تو تاپیکام بگرد همشونو اونجا گذاشتم منتها دیگه نمیشه لینک ...

یاخدا چطور بگردمم

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
اها ببین یکاری کرده که بردن ممکنه فقط خواستن بترسونن برش گردونن

خدا کنه فقط بترسونن 

منکه همش میگم آزار ج نباشه😭😭😭😭که مثلا خوردش کنن

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                
یاخدا چطور بگردمم

پنج صفحه برو عقب 

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
به نظرم فیلم رو زودتر به پلیس نشون بدید شاید خانواده اش الان دنبال اون بچه هستن و نمی دونن چه اتفاق ...

شماره پلاک و دادم با آدرس و همه چی ولی دلم بحال پسره میسوزه اگه اذیتش کنن چی

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.