2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

دو دست چینی بزار برای مهمونای رودربایستی دارت دو دست آرکوپال برای مهمونای خودمونی تر و آک شرایط مالیشو داشتی ی دست ارکوپال دم دستی برای خودت و همسرت ک سر سفره بیاری  سرویس کریستال هم ترجیحا دو دست بزار 

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
دو دست چینی بزار برای مهمونای رودربایستی دارت دو دست آرکوپال برای مهمونای خودمونی تر و آک شرایط مالی ...

مرسی عزیزم، منظورت از دو دست دو مدل مختلفه یا ۱۲ نفره از ی مدل ؟ 

۱۲نفره ی مدل دیگ مدل مختلف خیلی ضایعش

نه متوجه شدم ،منظورم اینه یعنی کلا دو دست دوتا ۶ تایی یا دوتا دوازده نفره ، مثلا من الان ی ۱۸ نفره چینی ی شیش نفره ی چینی و ی ۱۲ نفره ی آرکوپال خریدم یعنی ۳ مدل مختلف ،یعنی کافیه؟ خونواده ی شوهرم جمعیتشون تقریبا زیاده و ۱۴ نفره خودمون ۳ نفریم، ب نظرتون کارم با این تعداد ظرف راه میفته و نمیکنم کمِ و فلانه؟ آخه خونواده شوهرم از ی قومی آن ک جهیزیه براشون مهمه می‌خوام ی کم دهن پر کن باشه اما نمی‌دونم چجوری تنوع بدم ب مدل ظرفام ب جز چینی و آرکوپال برای غذاخوری و چیزی میشه خرید؟ بامبو خیلی گرون درمیاد برای دو سه دست

نه متوجه شدم ،منظورم اینه یعنی کلا دو دست دوتا ۶ تایی یا دوتا دوازده نفره ، مثلا من الان ی ۱۸ نفره چ ...

ظروف کریستال بگیر اونم خوشگل  میشه

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار