2777
2789
عنوان

ننـه نارنگـی

| مشاهده متن کامل بحث + 799 بازدید | 49 پست
از تاپیک های قبلش مشخص بود دروغ نبود و این همه سرزنش شما واسه کسی که ناراحته واقعا خوب نیست ممکنه بب ...

من اسمشو توی متنم نوشتم که اگر خودشم دید بیاد خبر بده.ولی حرف شما هم درسته.چشم شل میکنیم یکم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون از انتقاد پذیریتون 🫶🏻امیدوارم بچشون سالم باشه

والا بخدا همه ماهم نگرانشیم.دشمنی که باهاش نداریم.3-۴ تا خانوم که مادر هم هستن گویا واقعا از استرس حالشون یکم بد شده.کاش واقعا الان بچه توی بغل مادرش آروم باشه.

یک تاپیک گفتن انگار سرکاری بوده میگفتن تاپیکهای قبلش گفته توی اتریش زندگی میکنه البته من نمیدونم فقط دیدم داشتن میگفتن

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚

عشقا منم بیخبر نزارین ناراحت شدم گفتم خدایا ساعت داره ۳ میشه بچشو بهش برسون

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....