2777
2789
عنوان

ننـه نارنگـی

799 بازدید | 49 پست

فقط تاپیـک زدم بگـم خدا ازت نگذره...

اگـر راست گفته باشـی خدا نگذره ازت که بچـه نوزادو اینطوری دادی بردن و تا الان بـچه از گرسنگـی از حال رفتـه.

اگـر دروغ بود تاپیـکت باز خدا ازت نگذره که این همه زن و مخصوصاً مـادر حالشون بخاطـر بی‌خبریِ تو خرابه و دارن استـرس و نگرانـی میکشن.خیلـی نامـردی ننـه...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا الان تاپیکشو سیو کردم برا فردا ببینم چیشدع دبدم تو تاویک‌زدی

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

وای توروخدا تکش کنید حالم بده چرا قفل کرد رفت دیگه پیداش نشد نکنه دروغ کفت فقط امیدوارم دروغ باشه😭

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

دوتا بچه مدرسه ای دارم و ۵.۵ باید پاشم صبحانه حاصر کنم بدنم سر شده از ناراحتی خوابم پریده تو دلم اشو ...

میگم که..‌این همه مادر اینجا حالشون داغونه بخاطر یه آدم بی مسئولیت و احمق