2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1103 بازدید | 101 پست
خدا خودش کمکت کنه ،یقین داشته باشه خوب میشه حتمااافقط یکم دیگه تحمل کن

من الان ۱۵ ساله دارم زجر میکشی خدا حتی یکبار بهم یک انگیزه برای ادامه نداده فقط و فقط بدتر شدم چه قدر تحمل کنم

سلام عزیزمعمیقا متاسفم که این رنج رو با خودت تحمل میکنی🫂💚💜و این احساسات ازارنده احاطت کردندوست قش ...

عزیزم ممنون از پیام زیبات اما من از دست خانواده ام زجر میکشم هیچی در جهان منو خوشحال نمیکنه من شاید جسمم زنده باشه اما روحم خیلی وقته مرده ، از همه چیز خسته ام

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من از ۵ سالگی تا الان هرچی فحش و بدی بود از خانوادم شنیدم ، ۱۰۰۰ بار بخشیدمشون و خنجر خوردم از پشت، ...

خب مگه نمیگی مردن تو واسه اونا فرقی نداره؟پس چرا میخوای باب دل اونا کار کنی یه چندتا دوست از اینجا پیدا کن باهاشون مشورت کن ارتباط بگیر مطمئن باش درمان میشی تو جوونی هنوز درسته تو از بچگی تحت فشاری  زندگی سختی داشتی اما یبار بخودت فرصت بده دوباره پاشو برخلاف میل اونا کار کن

خب مگه نمیگی مردن تو واسه اونا فرقی نداره؟پس چرا میخوای باب دل اونا کار کنی یه چندتا دوست از اینجا پ ...

هم من راحت میشم هم اونها ، نمیدونم چطور با کسی اینجا دوست بشم و صحبت بکنم

میتونی همه دارن عذاب میکشن فقط تو نیستی

میدونم هرکس یک جوری مشکل داره اما من توانم برای حل و ادامه دادن تموم شده ، من حتی برای کوچکترین چیزها باید غصه بخورم زندگی حتی ۱ روز بهم روی خوشش رو نشون نداد

هم من راحت میشم هم اونها ، نمیدونم چطور با کسی اینجا دوست بشم و صحبت بکنم

خودکشی کار آسونی نیست بمون ادامه بده زندگیو از نو بساز 

همبن تاپیک بزن شرایطو بگو خیلیام مشاوره هستن باهات صحبت میکنن 

منم هروقت خواستی یه عنوان خواهر کوچیکتر درخدمتم❤️

خب مگه نمیگی مردن تو واسه اونا فرقی نداره؟پس چرا میخوای باب دل اونا کار کنی یه چندتا دوست از اینجا پ ...

شما دوست من و خواهر من بهم بگو چه جوری ادامه بدم هرچی بدترینش رو فکر کنی من دارم ، بهم هرچی بگی انجام میدم

میدونم هرکس یک جوری مشکل داره اما من توانم برای حل و ادامه دادن تموم شده ، من حتی برای کوچکترین چیزه ...

وقتی میگی برای کوچکترین چیزها باید غصه بخوری یعنی خودت سخت گیری 

خودت توجه زیادی نشون میدی 

یعنی خودت حساسی 

عشق من همش از خودت شروع میشه 

جوره دیگه رفتار کن از فردا جور دیگه فکر کن از فردا قربونت برم 

مشکلاتمو بگم میشینی تا صبح گریه میکنی برام 

نمیخوام مثل ایرانی ها که سریع تا ثابت نکنن ما بدبخت تریم ول نمیکنن حرف بزنم  ولی غصه هام انقدر عجیب غریبن که بگم به زندگیت امیدوار میشی 

🩵بالاخره تو کوچه ی ما هم عروسی میشه🩵

وقتی میگی برای کوچکترین چیزها باید غصه بخوری یعنی خودت سخت گیری خودت توجه زیادی نشون میدی یعنی خودت ...

میدونم عزیزم ولی حتی خدا یک سلامتی به من نداده بگم خدایا راضیم به همه چیز من از ۱۸ سالگی ، ۷ ساله هرروز بیمارستانم و درد میکشم ، اگر من حساسم چون هنوز همه رو دوست دارم و به کوچکترین چیزها اهمیت میدم اما واقعا میگم تو کل دنیا ۱ نفر هم دوستم نداره حتی مادرم ، به هیچی دلم خوش نیست

میدونم عزیزم ولی حتی خدا یک سلامتی به من نداده بگم خدایا راضیم به همه چیز من از ۱۸ سالگی ، ۷ ساله هر ...

بخدا که حساس شدی بخدا که دوستت دارن 

ایشالا سلامتیتو به دست میاری دورت بگردم 

🩵بالاخره تو کوچه ی ما هم عروسی میشه🩵

خواهش میکنم عزیزم

عزمزمه تو مثل خواهرمی

چه جوری به کسانی که بهم اهمیت نمیدن بی محلی کنم

چه جوری انگیزه داشته باشم 

چه جوری حساس نباشم و غصه هرچیز به دلم نباشه

تو هرکاری بگی من میکنم