2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1103 بازدید | 101 پست
سعی کردی چیزی رو تغییر بدی که حالت بهتر شه؟

هرکابی بگی کردم ورزش رفتم ، با روانشناس صحبت کردم ، دارو گرفتم ، روحیه مو بالا نگه داشتم اما از درون و خسته و آسیب دیده ام

میگن کسایی که خودکشی میکنن اون دنیا تعداد روزایی که باید زندگی میکردن رو توی تاریکی مطلق فرو میرن

اشمالی نداره برام عوضش مطمئن میشم این زندگی جهنمیم تموم شده تموم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خودکشی چه فایده داره فقط جسمت از بین میره روحت با همین دردها و رنج ها زنده باقی میمونه تازه عذاب خود ...

ناراحت نمیشم فقط کنار خانواده ام نباشم و این همه از دست اینها اذیت نشم کافیه

۲۵ سالمه ، از بچگی روحی و روانی از دست خانواده اذیت میشدم کلی روانشناس رفتم و دارو گرفتم اصلا تغییری ...

درک میکنم خانواده بد خیلی روی روحیه و روان آدم تاثیر میزاره 

هنوز دیر نشده عزیزم میتونی خودتو درمان کنی فقط باید بخودت تلقین کنی اگه بتونی پیشرفت کنی مستقل بشی از اونا جدا بشی میدونی چقدر میشه از اون قفس رها بشی

تو که نمیتونی سختی و عذاب این دنیای گذرا ک نهایتش خیلی خیلی عمر کنی ۸۰ ۹۰ حلا ان شاءالله بیشتر باشه ...

زندگیم کم از جهنم نداره ، من ۲۵ سالمه اما هر مریضی رو که بگی دارم فقط و فقط بخاطر خانواده ام هرکاری کردم تحمل کنم نمیتونم

۲۵ سالمه ، از بچگی روحی و روانی از دست خانواده اذیت میشدم کلی روانشناس رفتم و دارو گرفتم اصلا تغییری ...

یه سوال؟

بخاطر رفتار آدما میخوای خودکشی کنی؟!

فکر نمیکنی خیلی دلیل مسخره آیه که بخاطرش از خودت بگذری؟

بعد 

تو که از درون آدما خبر نداری چطوری داری رفتار اون ها رو برای خودت قضاوت می‌کنی؟

به خودت تکیه کن سعی کن بفهمی ما مجبوریم صبر کنیم مجبوریم تحمل کنیم ،ما هیشکی و جز خودمون نداریم خودت ...

به خودم تکیه کردم اما مریضی جسمی دارم و خانواده ام به هر روش تونستن اذیتم کردن ، من خیلی تا حالا زمین خوردم و پاشدم دیگه توان ندارم

زندگیم کم از جهنم نداره ، من ۲۵ سالمه اما هر مریضی رو که بگی دارم فقط و فقط بخاطر خانواده ام هرکاری ...

الله ب ب روح و جسمت ایمان وسلامتی و آرامش بیاره ان شاءالله.....ولی عزیزم ب خدا خودکشی راه نجات نیس ...چاه محضه بدبختی و عذاب تموم نشدنیه  ب وسوسه و افکاری ک شیطان تو سرت میندازه توجه نکن و ب خدا پناه ببر

برنامه زندگی پس از زندگی رو ببین بخش خودکشی هارو.خواهش میکنم نکن این کارو.حتما این برنامه رو ببین

دیدم همه رو اما تنها راهی که میتونم از این زندگی جهنمی و خانوادم خلاص بشم همینه 

خودکشی یعنی به فضل خدا امید نداری و این کفره

به فضل خدا امید دارم اما مگر خودش بنده اش رو نمیبینه چه قدر بدبخت و خسته است نمیتونه کاری کنه براش هرچی خدا را صدا میکنم نمیشنوه رو سینه ام پر درد و بغضه

به خودم تکیه کردم اما مریضی جسمی دارم و خانواده ام به هر روش تونستن اذیتم کردن ، من خیلی تا حالا زمی ...

خدا خودش کمکت کنه ،یقین داشته باشه خوب میشه حتمااا

فقط یکم دیگه تحمل کن

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍