سلام دوستان دلم میخواد خودکشی کنم از هیچی از زندگیم راضی نیستم با اورژانس اجتماعی و مشاور هم صحبت کردم هیچ کس نمیفهمه من چی میگم ، دلم میخواد زندگیم تموم بشه اما میترسم فقط یکجوری آسیب ببینم و نمیرم ، هیچ کس بهم کمک نمیکنه و درکم نمیکنه شما یک چیزی بگید شاید منصرف بشم
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
زندگیم کم از جهنم نداره ، من ۲۵ سالمه اما هر مریضی رو که بگی دارم فقط و فقط بخاطر خانواده ام هرکاری ...
الله ب ب روح و جسمت ایمان وسلامتی و آرامش بیاره ان شاءالله.....ولی عزیزم ب خدا خودکشی راه نجات نیس ...چاه محضه بدبختی و عذاب تموم نشدنیه ب وسوسه و افکاری ک شیطان تو سرت میندازه توجه نکن و ب خدا پناه ببر
به فضل خدا امید دارم اما مگر خودش بنده اش رو نمیبینه چه قدر بدبخت و خسته است نمیتونه کاری کنه براش هرچی خدا را صدا میکنم نمیشنوه رو سینه ام پر درد و بغضه