2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1103 بازدید | 101 پست

سلام عزیزم

عمیقا متاسفم که این رنج رو با خودت تحمل میکنی🫂💚💜

و این احساسات ازارنده احاطت کردن

دوست قشنگم الان اوضاع اینطوره و تو پریشونی ،اما این به این معنی نیست که قراره تا ابد همینطور بمونی

هر آنچه که تحت اختیار و کنترلت هست رو تو انتخاب میکنی و تصمیم گیرنده ی اصلی زندگیت فقط خود خود توئی

به خودت فکر کن که چه قدر محتاج نوازشه و مدت هاست ازش غافل شدی،خودت رو درک کن هر چه قدر خواستی اشک بریز و گریه کن اما دوست من زندگی ارزشمنده و ارزش زیستن داره

این رو بپذیر که زندگی ترکیب شادی و غمه و یک فصل بد تو زندگیت به این معنا نیست که تا آخر فصل ها غمه،شاید فصل بعدی فصل امید و نور باشه

هنوز کلی طبیعت هست که ندیده،هنوز یه دل سیر خانوادت رو بغل نکردی،هنوز کلی سفر هست که نرفتی و هنوز کلی تجربه های جدید هست که انجامش ندادی..

تو یک انسانی و انسان میتونه از پس غم ها بربیاد سخته ولی شدنیه،به امید فکر کن به بهتر شدن فکر کن به این فکر کن که شادی رو انتخاب کنی،صبر داشته باش دوست من🫂🤍🤍

دیدم همه رو اما تنها راهی که میتونم از این زندگی جهنمی و خانوادم خلاص بشم همینه

خب اون دنیا چی؟؟؟

با عذابش میخوای چیکار کنی؟؟؟

خواهش میکنم تصمیم درست بگیر.

اگه گوش میخوای واسه شنیدن درد و دلات من هستم بگو

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خودکشی کنی احتمال نمردنت هست بیشتر آسیب میبینی و کل خرج باز میکنی کلی پول باید بیمارستانا بدی به جای ...

من با مشاور صحبت کردم چند ساله میخوام بمیرم و دارم از همه کمک میگیرم اما دیگه توان و تحمل ادامه ندارم ، من خودم سخت درگیر مریضی جسمانی ام هیچی هیچی نمیتونه شادم بکنه

عزیزم احساست رو درک میکنم

من‌چندسال مریضی روحی داشتم و آرزوم مردن بود . البته خودکشی نه

گذشت و اوضاع بهتر نشد که بدترم شد

خدا یه بچه مریض ذهنی بهم داد که امونم رو بریده

مشکلات فراوان مالی پیدا کردیم و خیلی چیزای دیگه

بی نهایت عصبی ام و استرسی ولی خب بازم امیدم به خداست

الان پیامت رو دیدم یاد اون روزای درماندگی خودم افتادم

از ته قلبم میخوام خدا کمکت کنه

درک میکنم خانواده بد خیلی روی روحیه و روان آدم تاثیر میزاره هنوز دیر نشده عزیزم میتونی خودتو درمان ک ...

هرکاری بگی کردم با همه صحبت کردم دلم میخواد مستقل بشم شرایطش رو ندارم ، مامانم و زندگی  رو جمع میکنم 

شاید باورتون نشه به مادرم از موهای سرم بیشتر خدمت کردم بهش گفتم خسته ام دلم میخواد بمیرم گفت برام مهم نیست چت بشه

حرفات این نشونه رو بهم میده که هنوز اسیب هایی که بهت وارد شده رو یسری هاش برات زنده ان و نتونستی کناربیای باهاشون.. 

میدونی تو بیرونم بری حالت توپ باشه برگردی خونه باز حالت بد میشه یا جایی که حالتو بد میکنه برگردی بازم همون اشه و همون کاسه.. چی بیشتر ازارت میده؟ برخوردشون؟ لحن حرف زدنشون؟ چی تو اون محیط باعث میشه تو رو به اینجا بِکشونه..؟

ایا ان ها که با جان ِ خود کردی ؛ دلیل ِ کرده خود با جانت بازگشت؟ 

از احساساتت فرار نکن از غمی که داری 

بپذیر این غمو

اما همین که تاپیک زدی یعنی میخوای بهتر شی و کورسوی امیدی در تو هست و برای این موضوع خوشحالم

در کنار دردات تلاش کن که ادامه بدی

رنج با همه ی انسان هاهمراهه،فقط مقدارش یکی کمتره یکی بیشتر

اما گریه کن و تلاش کن،،غمگین هم هستی اما به تلاشت برای بهتر شدن ادامه بده..

💜

شبه ادم باید اول ده ساعت بخوابه بعد ناهار بخوره بعد یه این مساله فک کنه. شب بیخوابی میزنه به سر ادم.

من هر ثانیه هرجا فکر میکنم که بمیرم ، میرم بیرون میگم خودم رو از پل پرت کنم پایین ، خانواده نیستن میگم قرص بخورم 

هرکاری بگی کردم با همه صحبت کردم دلم میخواد مستقل بشم شرایطش رو ندارم ، مامانم و زندگی رو جمع میکنم ...

عزیزدلم تو وظیفه انسانی خودتو انجام دادی بنظر من تو یه آدم قوی هستی با این چیزایی که گفتی 🥲

مام اینقده دعوا کردیم بارها یه حرفایی شنیدم نمیشه گفتشون 

من تو یه برهه از زندگیم خواستم خودکشی کنم به خاطر یه نفر 

اما بخودم اومدم وقتی جوونم میتونم زندگیو درست کنم چرا خودکشی؟

یه سوال؟بخاطر رفتار آدما میخوای خودکشی کنی؟!فکر نمیکنی خیلی دلیل مسخره آیه که بخاطرش از خودت بگذری؟ب ...

بخاطر رفتار اونها نیست هرروز خونمون جنگ و دعواست ، بیماری جسمی دارم یکی باید منو جمع کنه من خانواده ام رو جمع میکنم ، هیچ کس به من کمکی نمیکنه حالم بهتر بشه روز به روز به کلکسیون بیماری هام داره اضافه میشه ، من اینقدر برای همه فداکاری کردم خودمو فراموش کردم 

عزیزدلم تو وظیفه انسانی خودتو انجام دادی بنظر من تو یه آدم قوی هستی با این چیزایی که گفتی 🥲مام اینق ...

من از ۵ سالگی تا الان هرچی فحش و بدی بود از خانوادم شنیدم ، ۱۰۰۰ بار بخشیدمشون و خنجر خوردم از پشت، دلم میخواد ادامه بدم اما عوض اینکه خدا منو ببینه هرچی مریضی هست بهم داده ، منم یکبار جلوی بابام خودمو با چاقو زدم بی تفاوت رفت تو اتاق خوابید، هر دکتری برای درمان بیماری جسمی که دارم میرم با خواهرام میرم یکبار مادروپدرم نیومدن اونها هم منت میگذارن دیگه من دلم به چی خوش باشه

الله ب ب روح و جسمت ایمان وسلامتی و آرامش بیاره ان شاءالله.....ولی عزیزم ب خدا خودکشی راه نجات نیس . ...

به خدا که عاشقشم همش از کمک میخوام من تو بدترین شرایطم اما خودش کمکم نمیکنه ، میگم بهش خدایا یک کاری کن صبح نباشم تا مرتکب گناه نشم اما انگار من رو نمیبینه