2777
2789

متولد ۶۹ قیافه و هیکل و تیپشون هم خوب بود 

تو کار چوب و مبل و فرش هستن وضع مالی شون خوبه 

به گفته خودش و برادراش خیلی احساسی هستن میگفت من دنبال ی زندگی عاشقانه ام و اگه بحثی پیش بیاد رک حرفمو میزنم ک از چی ناراحت بودم 

گفت خیلی خشک مذهب نیستم ولی دوست دارم پوشیده و سنگین بپوشی 

میگفت ۳ ماه آلمان و دوسال دبی زندگی کرده بخاطر مریضی مادرش برگشته و الان هم به مادرش اهمیت میده حتی دکتر شهرام دیگه میبره ولی گفت پدر مادر همسرم پدر مادر منم حساب میشن همونقدر با مادر خودم خوبم با خونواده شما هم خوبم 

گفت موافق ارتباط بیشتره از عجله خوشش نمیاد 

فقط سر دوتا مورد شک دارم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی اینکه گفت قبلا نامزد کرده (عقد نکردن) مثل اینکه دنبال پولش بودن اینم کشیده کنار 

یکی هم گفت موافق دانشگاه رفتن نیست و گفت اگه بخوای کار کنی خودم یادت میدم بیای پیش خودم کار کنی 

یکی اینکه گفت قبلا نامزد کرده (عقد نکردن) مثل اینکه دنبال پولش بودن اینم کشیده کنار یکی هم گفت موافق ...

ردش کن

🖤زندگی برای دخترا تو ایران همینجوریش سخت هست،شما سخت ترش نکنید♡بذارید سالم برگردیم خونه🖤🥀

خوبه پختستو چند سالته؟المان و دبی برای چی رفته بود؟

من ۱۹ سالمه 

نمیدونم گفت طولانی میشه بخوام همه شو بگم 

میگه سال ۸۰ ترک تحصیل کرده بعد دوباره رفته سه تا دیپلم گرفته دانشگاه میگع چند تا رشته خوندم امتحانا جهشی دادم و اینا

نمیدونم چرا ولی حس خوبی ازش نگرفتم انگار یه چیزایی رو داره دروغ میگه و ...

🖤زندگی برای دخترا تو ایران همینجوریش سخت هست،شما سخت ترش نکنید♡بذارید سالم برگردیم خونه🖤🥀

یکی اینکه گفت قبلا نامزد کرده (عقد نکردن) مثل اینکه دنبال پولش بودن اینم کشیده کنار یکی هم گفت موافق ...

چرا موافق دانشگاه رفتن نیست؟ از آدمایی که جلوی پیشرفت آدمو میگیرنن و میخوان زنو وابسته خودشون کنن که هر کاری خواستن بکنن بدم میاد به شخصه باز خودت میدونی

من ۱۹ سالمه نمیدونم گفت طولانی میشه بخوام همه شو بگم میگه سال ۸۰ ترک تحصیل کرده بعد دوباره رفته سه ت ...

سنه شما خیلی کمه سن ایشون زیااد ینی اختلاف سنیتون زیاده