2777
2789
عنوان

پدرشوهر سمی

551 بازدید | 37 پست

سلام مامانا

اگ یه مسافرتی مجردی با خونواده خودتون برین شوهرتونم خودش راضی باشه بعد بفهمین وقتی نبودین پدرشوهرتون به شوهرتون با دعواو داد وبیداد گفته چرا گذاشتی زنت بره.تو باشی اینجا بری سرکار جون بکنی بعد اونبره تفریح و پولاتو خرج کنه،چیکار میکنید؟

بعد بعد اون مسافرت خبر نداشتم من اینجوری شده دوباره شوهرم شیفت بود یکروزه رفتم بابابام اینا مشهد.البت این دفه شوهرم یکم اذیت کرد دلم تنگ میشه نرو واینا 

وقتی برگشتم همون شب مادرشوهرم زنگ زد که پدرشوهرت نمیدونه رفتی مشهد بهش نگو من گفتم بهش پسرت مریض بوده این چند شبی نیومدی پایین.چون تو یه ساختمونیم 

یعنی انقد مغزم درگیره ک دخالت تا کجا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوبه باز مادرشوهرت میدونه حق با شماست

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

والا بازم مرام مادرشوهرت😅

از مادرشوهرم بیشتر ناراحتم والا

ب شوهرش بگه بتوچه زندگی اونا.بعدم دلش برامن نسوخته که چون کسی مستقیم به من چیزی نگفته 

باپسرش دعوا کرده