2777
2789
عنوان

واقعا اعصابم خراب شده

126 بازدید | 19 پست

دوست ندارم هیجا برم تو خونه که هستم همه چی اوکیه خیلیم حالم خوب و میگم میخندم ولی تا برم بیرون و یه آشنایی ببینم تا یه هفته حالم بد میشه و همش در مورد فکر میکنم واقعا خسته شدم چکار کنم اینطور نیشه دخترم داره بزرگ میشه خواهرانه کمکم کنین؟؟؟

من خانمم نام کاربریم تغییر نمیکنه:(

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودمم نمیدونم چمه ولی اینو میدونم قبلنا از خونه موندن بیزار بودم و همش دوشداشتم برم یه وری

اینکه گفتی می بینم حالم بد میشه رو میگم چرا حالت بد میشه ؟

برای پیشگیری و حل مشکلات تاپیک های منو بخونید 

دو تا احتمال هست اینکه شما ادم مهربونی هستید و از بس از مهربون بودنتون ازار دیدید مردم گریز شدید و ترجیح میدید تنها باشبد تا اینکه کسی از اخلاقتون سو استفاده کنه، یه احتمال دیگه اینکه افسردگی گرفتید، حالا به هر علتی، شاید علتش مورد اول باشه، شاید جو خونه، شاید ویتامینهای بدنتون و ..... 

ولی مورد اول برای اکثریت بیشتر اتفاق می افته.

دو تا احتمال هست اینکه شما ادم مهربونی هستید و از بس از مهربون بودنتون ازار دیدید مردم گریز شدید و ت ...

دقیقا همش فکر میکنم اونا قراره بهم آسیب بزنن چکار کنم چن ساله این مرض همراهمه میخوام خودمو رها کنم

عزیزم خودتو با این چیزا ناراحت نکن که چی یکی رو میبینی حالت بد میشه؟خودتو با چیزای دیگه مشغول کن مثل ...

مثلا کلاس ثبت نام کردم روحیم بهترشه بدترشده استرسم بالاگرفته اصلا نمیدونم با خودم چکار کنم

دقیقا همش فکر میکنم اونا قراره بهم آسیب بزنن چکار کنم چن ساله این مرض همراهمه میخوام خودمو رها کنم

این به خاطر صدماتی هست که خوردید، در این مورد متاسفانه نمیتونم کمکتون کنم، چون خودم هم مثل شما هستم و واقعا رفت و امد با بقیه به غیر خانواده ی خودم و همسرم برام سخت شده. 

یه نفر میگفت بابد با احتیاط دوباره دوست انتخاب کرد و ... ولی من خودم ترجیح میدم همینجور به زندگیم ادامه بدم تا اینکه دوباره با سواستفاده ی اخلاقی روبرو بشم.

اضطراب اجتماعی داری؟

نمیدونم حس میکنم بیرون رفتن برام یه باره که مجبورم بزارم رو دوشم من فکر میکنم داغون شدم باید حتما تراپی برم