2777
2789
عنوان

واقعا اعصابم خراب شده

| مشاهده متن کامل بحث + 126 بازدید | 19 پست
این به خاطر صدماتی هست که خوردید، در این مورد متاسفانه نمیتونم کمکتون کنم، چون خودم هم مثل شما هستم ...

دقیقا من وقتیرمیخوام بایه شخص جدید آشنا شم مغزم فرمان میده اعتماد نکن قبلا اینطور نبودم یه روزه رفیق پیدا میکردم الان دوستانم خیلی صمیمی نیستن در حد صحبت فقط 

من خانمم نام کاربریم تغییر نمیکنه:(

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا من وقتیرمیخوام بایه شخص جدید آشنا شم مغزم فرمان میده اعتماد نکن قبلا اینطور نبودم یه روزه رفیق ...

عزیزم اگه دوست داری از این اخلاق نجات پیدا کنی( من خودم تا حالا  اوکی بودم باهاش چون دیگه واقعا اعصابم نمیکشه با اینجور موارد روبرو بشم) اینه که دوست بشو ولی صد خودت را نذار، بذار اونم از خودش بذاره، رازهات را بهش نگو، توی خونه زندگیت نیارش، اگه از حرفیش ناراحت شدی با خوبی به روش بیار و صریح باش و الویت احترام به خودت و دخترت باشه، اینجور هم به خودت خوش میگذره هم تمام انرژیت براش نرفته که اگه توی دوستی خیانت کرد خودتو سرزنش کنی.