2777
2789
عنوان

چطوری با مامانم اشتی کنم

163 بازدید | 14 پست

بچه ها من حدود یه هفته ایه با کارت مامانم اینترنت اینا میگرفتم بعد پیام هاشو پاک میکردم که نبینه چون مصرفم این مدت خیلی زیاد بود دیگه از یه جایی به بعد مجبور شدم دیگه ولی خب همون مبلغ رو بهش پس دادم خودش نفهمید بعد امروز مثل اینکه فهمید و امروزبعد از ظهر شروع کرد به داد و بیداد کردن و غر زدن دیگه باهم یه کلمه هم حرف نزد هیچیا بعد الان خیلی عصبیه و تو خودشه خیلی بدش اومد از کارم چطوری باهاش اشتی کنم بابا من میخواستم با دوستام برم بیرون الان دیگه عمرا بذاره چیکار کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید بهش میگفتی کارت عملا دزدی از کارت مامانت بود برو ازش معزت بخواه بهش بگو میخوای با کارتم برات از ...

اره دیگه اونم همینو میگه تو دزدی کردی از منو مگه من چیکار کردم که تو نصیب من شدیو فلان ولی من فقط کارتم رمز پویا نداره بعدا کارت به کارت کردم براش 

خب میگه پولت واسه چمه

من همیشه خیلی بغلش میکنم خیلی ادمی نیست که بغل دوست داشته باشه احتمال اینکه پرتم کنه اونور هست

احتمالش هست ولی سعی کن پرت نشی سفت بگیریش 

خو یه بار پرت می‌کنه بعد آشتی می‌کنه 

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 

امیدوارم واقعا فعلا حتی جرعت ندارم از کنارش رد شم

خودش آروم میشه کنار میاد

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 

اره میبخشه ولی این که ک میبخشه مهمه من دوشنبه میخواستم برم بیرون با دوستام عمرا بذاره با این شرایط

اگه کارت نداری فردا برو یه حساب باز کن و حتما رمز پویا رو هم فعال کن، اگه یه بار دیگه با کارت مامانت دزدکی چیزی بخری احتمال اینکه با کمربند بی افته به جونت هست!🥲😂

اگه کارت نداری فردا برو یه حساب باز کن و حتما رمز پویا رو هم فعال کن، اگه یه بار دیگه با کارت مامانت ...

کارت دارم ولی رمز پویا ندارم خواستم بگیرم ولی فعلا اندر ایج ام قبلا هم اینکارو کرده بودم ولی اینبار عجیب عصبانیه