2777
2789
عنوان

پسره رو گذاشتم تو آب نمک

150 بازدید | 12 پست

بچه ها یه پسره 3 سال از من خوشش میاد یعنی همه فک و فامیلش میدونن مامانش هم چندبار زنگ زده به مامانم برای خاستگاری من چون با کسی بودم ردش کردم گفتم ابدا 

چند وقت پیش یه جایی حرف بوده از خانواده ما این پسره برگشته گفته آره من هنوز دوسش دارم و آنقدر صبر میکنم تا زنم بشه 

اینا به کنار من کات کردم الان یه ماهه این نمیدونم از کجا فهمیده دوباره پیام و زنگ مادرش شروع شده 

بچه ها برای یه قرار ناهار یه جوری التماس میکنه انگار من آنجلینا جولی ام 😐بعد به شدت پولدار یعنی از خانواده ما خیلی پولدار ترن اخلاق اینا خوب یه گفته خودش خیلیم دوسم داره مادر و پدر درست حسابی خونه و ماشین هم داره سربازی هم معاف شده قیافش معمولی رو به پایین لیسانس مدیریت صنعتی هم داره درآمدشم خیلی خوبه 

بچه ها من هنوز به فکر پارتنر قبلیمم و نمی‌تونم باهاش کنار بیام ولی میگم هیچ خاستگاری دیگه به این خوبی برام نمیاد چیکار کنم 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی 

حالا یه شانسی بهش بده

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

پارتنر قبلی اگ خوب بود ولت نمیکرد دلت خوشه بابا

تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... .         زندگی کنیم . 🤍⛓️.              

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا یه شانسی بهش بده

من الان فقط 1 ماهه کات کردم این برای یه ناهار منو دیونه کرده آنقدر گفت منم گفتم آخر هفته 1 ساعت وقتم خالیه 

پارتنر قبلی اگ خوب بود ولت نمیکرد دلت خوشه بابا

ولم نکرد به خاطر عدم تفاهم دوتاییمون تصمیم گرفتیم جداشیم ولی من همچنان بهشون علاقه دارم

خوبه که ول کن قبلی رو اگه میخواستت میموند

آخه سر خواستن یا نخواستن کات نکردیم تفاهم نداشتیم دوتامون تصمیم گرفتیم جدا بشیم ولی همچنان بهشون علاقه دارم 

آخه سر خواستن یا نخواستن کات نکردیم تفاهم نداشتیم دوتامون تصمیم گرفتیم جدا بشیم ولی همچنان بهشون علا ...

پس دیگه نباید بهش فکر کنی 

اون یه ادم اشتباه بود که وارد زندگیت شد

و تو هم ادم اشتباه اون بودی

پس دیگه نباید بهش فکر کنی اون یه ادم اشتباه بود که وارد زندگیت شدو تو هم ادم اشتباه اون بودی

مگه میشه فکر نکنم 2 سال شب و روز با ایشون بودم