2821
2789
عنوان

کراش

| مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 124 پست
گفتی غذا میپزی داداشت میبره مدرسه،معاون خورد تعریف کرد

اره گقته کی درس میکنه و...

چن بار پرسیده

از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟گفت: "کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است و آنها زمینه سازی کردند تا من حتی برمادرشان مسلط شوم!!"کاربری دست سه تا دوسته👀💕

هی برو هی بیا مدرسه داداشت

مامانمممم شک میکنه😂💔

ولی اگ بتونم میرم اون انقد مغروره ک اصن..🥲

از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟گفت: "کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است و آنها زمینه سازی کردند تا من حتی برمادرشان مسلط شوم!!"کاربری دست سه تا دوسته👀💕

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

درس رو میخونن، نمیکنن😂😂😂😂

منظورم درست😐🙌🏻🤣

مامانمممم شک میکنه😂💔ولی اگ بتونم میرم اون انقد مغروره ک اصن..🥲

اخه حیف نیست غذاهای تو رو بخوره،تعریف هم بکنه اما تو رو ببینه هیچی نگه🤧🤧🤧😐😐😐😐🙄

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️

نه من از زندگیم زدم از ظهر دارم تو نی نی سایت میچرخم تا الان ب ای همین انلاینم

الهی عزیزممم🥲🫂🌱

اخه حیف نیست غذاهای تو رو بخوره،تعریف هم بکنه اما تو رو ببینه هیچی نگه🤧🤧🤧😐😐😐😐🙄

ایناس که بده🙌🏻

@bahar6banoo  ‍ 

عزیزم تو یه تایپک سوال پرسیدی جواب دادم ولی قفل کرد تایپکشو استارترش برات اینجا نوشتم👇

عزیزم امضام برای چن سال پیشه ولی قبلا آلوئه ورا سفیده تخم مرغ و ماسک های خونگی استفاده می‌کردم پوستم خیلی بهتر شده بود که دیگه تنبلی کردم انجام ندادم 

الان فوم شستشوی صورت گرفتم کرم آبرسان کرم زیر چشم با قرص کلاژن اینارو تازگی استفاده میکنن احساس می‌کنم پوستم سفت تر شده صورتم چون چرب بود با فوم شستشوی صورت خیلی بهتر شده از حالت پوست پرتغالی هم در اومده

👣

2790
2823
2791
2779
2792