2821
2789
عنوان

کراش

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 124 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ببین مثلا مامانت حلوی کراشت بگه ، به دخترم میگم کم کم اماده کنه خودش رو تا ازدواج کنع.اگه تورو بخوا ...

میخام کاری کنم علاقه مند شه

ی بار رفتم پیویش پارسال بود فک کنم..شک کرد ک منم و گف برو درستو بخون من درس دارم😐🤣

از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟گفت: "کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است و آنها زمینه سازی کردند تا من حتی برمادرشان مسلط شوم!!"کاربری دست سه تا دوسته👀💕

کراشت فامیله؟من که کراشم فامیلمونه هیچکاری نمیتونم بکنم طرف دکتره حتما دنبال دکترم میگردههعی🥲💔

نه فامیل میشد هم نمیتونستم هیچ غلطی بکنم 

پزشکه یا دانشجوئه؟؟؟

اگه پزشکه همش برو پیشش خودتو به مریضی بزن😄😄😄

👣

چه نسبتی دارید غیر معاون مدرسه برادرت

همون معاونه

خب میدونی میشه گف تقریبا شهر کوچیکیم و معمولا ب هم نزدیکیم و همو میشناسیم

ولی سر همین درسای داداشم خیلی با خانوادم خووووب شد

از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟گفت: "کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است و آنها زمینه سازی کردند تا من حتی برمادرشان مسلط شوم!!"کاربری دست سه تا دوسته👀💕

چه نسبتی دارید؟

معاون مدرسه داداشمه

تاپیکمو بخون اونی ک زدم پسره از دستپختم خوشش اومده

نه فامیل میشد هم نمیتونستم هیچ غلطی بکنم پزشکه یا دانشجوئه؟؟؟اگه پزشکه همش برو پیشش خودتو به مریضی ب ...

نه پزشکه 

خاک تو سرم نشه اصن سلامم نمیتونم بکنم روم نمیشه فقط نامحسوس نگاش میکنم هعی🥲💔

همین دوستمون که تو تایپکه😄😄😄😄

انقد زود ج میدین ک من فک کردم دو تا اکانته با ی آدم😐😂

معاون مدرسه داداشمهتاپیکمو بخون اونی ک زدم پسره از دستپختم خوشش اومده

گفتی غذا میپزی داداشت میبره مدرسه،معاون خورد تعریف کرد

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️

به به خیلی خوبه

چ خوبی اخه🥲

نه پزشکه خاک تو سرم نشه اصن سلامم نمیتونم بکنم روم نمیشه فقط نامحسوس نگاش میکنم هعی🥲💔

خب چرا دیگه پزشکه دیگه میتونی بری پیشش واقعا 

برو حتما به یه بهونه ای برو 

👣