یعنی هنوز نفهمیدید سهمیه ای ها به خودشون مقایسه میشن غیر سهمیه ای با خودشون؟؟منظور دقیق اینه اگه ظرفیت دانشگاه ایکس رشته ایگرگ ۵۰ نفره ...
۵ تا اختصاص دادن به سهمیه ۵ تا به شبانه باقی منطقه ای !!!اوکی؟؟الان میگی لعنت به سهمیه ای؟؟جای تورو نگرفته یه صندلی ای که براش اختصاص دادن رو با مثل خودش رقابت کرده گرفته🙎🏻♀️🙎🏻♀️🤦🏻♀️
براچی نتونه؟؟؟؟وقتی همه درسا با ۱۰ یا ۱۲ پاس میشهبخدا مردم گناه دارنتشخیصای اشتباه😔
معلومه که نمیتونه پس اگه تونسته پاس بشه یعنی خونده حالیشه خانوم شما مثل اینکه جو دانشگا دولتی نمیدونی چیه!!!اونی که ازاد خونده هم پول داده دکتر شده اونم یعنی بلد نیست؟؟؟اصلا توانایی درس خواندن رو شما میبری زیر سوال💀
با تراز ۵۰۰ هزار هم میره دانشگا ازاد 🙏🏻درست میفرماید تا یه حدی لب مطلب من این بود اون پنج تا صندل ...
البته فقط سهمیه ۲۵ درصد نیست هیئت علمی و محروم و... هم هست
شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎 من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا ) فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد
😐جایی که دانشجوی حقوقش تقلب میکنه انتظاری از مهندسی نیست والا......شما درست می فرمایید که توان نداره نره این بحث رو من خیلی خوب تو منصب هایی قضایی برای خانوم ها معتقدم چون برخی مثل شما فکر میکنن چون توان نداره اصلا نره چه برسه یعدا مشخص بشه🙏🏻نظر شما همه جا هست ماشالله
😂😂😂سهمیه داری عزیزم؟لازمنیست انقد بگیعلومانسانی چه ربطی ب تاپیک پزشکیت داره؟چند چندی با خودت
اخی 🤭نمیتونی تشخیص بدی تو چه تاپیکی هستی؟؟ اصلا یه کلمه از پزشکی حرف اومده وسط؟؟؟اخه خانوم محترم وقتی تو چیزی سرت نمیشه مجبور نیستی که نظر بدی من منطقه سهمیه منطقه دو دارم چشم شما میخواد در بیاد بیاد نمیاد نیاد شما شعورت نمیکشه بحث اموزش و تحصیل مربوط به انسانه نه دل و روده ادم؟؟اره تو درست میگی گوگولی