2777
2789
عنوان

اشتباه

155 بازدید | 30 پست

یعنی هنوز نفهمیدید سهمیه ای ها به خودشون مقایسه میشن غیر سهمیه ای با خودشون؟؟منظور دقیق اینه اگه ظرفیت دانشگاه ایکس رشته ایگرگ ۵۰ نفره ...

۵ تا اختصاص دادن به سهمیه ۵ تا به شبانه  باقی منطقه ای !!!اوکی؟؟الان میگی لعنت به سهمیه ای؟؟جای تورو نگرفته یه صندلی ای که براش اختصاص دادن رو با مثل خودش رقابت کرده گرفته🙎🏻‍♀️🙎🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

فقط بحث اینه وقتی توان پزشکی خوندن ندارن نرن 

با جون مردم بازی نکنن

هرچی دیگه میخان برن بخونن

کی میگیره جاااااتو: خواب - غذا - مامانم - کتابام - فیلمام ✨🙌🩷 اگه خیلی تعصبی هستین ریپ نزنین روم 😚🤍 من تک فرزندیم ک واسه بابام چراغ قوه نگه میداشتم😂 پس از هیچی نمیترسم🥴😵‍💫 خیلیم عجولم چووووون بلهههههههه من ۶ ماهه دنیا اومدم🥺😂

سهمیه منطقه ۳ از ۵ درصد بهتره ولی ۲۵ از هردو بهتر تره

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط بحث اینه وقتی توان پزشکی خوندن ندارن نرن با جون مردم بازی نکننهرچی دیگه میخان برن بخونن

والا

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

فقط بحث اینه وقتی توان پزشکی خوندن ندارن نرن با جون مردم بازی نکننهرچی دیگه میخان برن بخونن

خوب عزیز من بحث توان نیست اگه نتونه اون ۸ ترم کارشناسی رو پاس کنه که اصلا بقیش رو نمیتونه برهههههه🙏🏻

خوب عزیز من بحث توان نیست اگه نتونه اون ۸ ترم کارشناسی رو پاس کنه که اصلا بقیش رو نمیتونه برهههههه🙏 ...

براچی نتونه؟؟؟؟

وقتی همه درسا با ۱۰ یا ۱۲ پاس میشه

بخدا مردم گناه دارن

تشخیصای اشتباه😔

کی میگیره جاااااتو: خواب - غذا - مامانم - کتابام - فیلمام ✨🙌🩷 اگه خیلی تعصبی هستین ریپ نزنین روم 😚🤍 من تک فرزندیم ک واسه بابام چراغ قوه نگه میداشتم😂 پس از هیچی نمیترسم🥴😵‍💫 خیلیم عجولم چووووون بلهههههههه من ۶ ماهه دنیا اومدم🥺😂

خوب عزیز من بحث توان نیست اگه نتونه اون ۸ ترم کارشناسی رو پاس کنه که اصلا بقیش رو نمیتونه برهههههه🙏 ...

پزشکی ۸ ترمه فقط خانمم؟

سهمیه منطقه ۳ از ۵ درصد بهتره ولی ۲۵ از هردو بهتر تره

خب همین ۲۵ نمیاد با ۳ مقایسه بشه که بین ۲۵ درصدی ها هرکسی رتبش بالاتره بین منطقه ۳ ای ها هرکی بالاتره!!!خود کارنامه هم دیده باشی رتبه کشوری با منطقه ای فرق داره یعنی تو  کشوری شده ۱۰۰۰ تو منطقه ای شده ۴۰۰ سه رقمی اسمش 🙏🏻

خب همین ۲۵ نمیاد با ۳ مقایسه بشه که بین ۲۵ درصدی ها هرکسی رتبش بالاتره بین منطقه ۳ ای ها هرکی بالاتر ...

با تراز ۶۵۰۰ به راحتی پزشکی قبول میشدن این یعنی عیر انصافی دیگه 

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد
پزشکی ۸ ترمه فقط خانمم؟

نخیر دارم میگم وقتی حتی نمیتونه یه ترم شما بگیر یه ترمو بره بقیشو اصلا نمیتونه بره مشروط میشه!!

شما مثالتون مثل یه بابایی که بچه رو پرت میکنه هوا قربون صدقش میره میگه قربون چشمای یادومیت بشم بچهه میگه بادوم میخوام🤦🏻‍♀️

چی میگی خدایی؟ سهمیه یعنی تقلب یعنی کسی ک شایسته نبوده یه جایگاه بهتر از بقیه داشته باشه توجیهی ندار ...

اخه وقتی نمیفهمی چی میگم از چی تحلیل دراوردی که تقلبه🙎🏻‍♀️

نخیر دارم میگم وقتی حتی نمیتونه یه ترم شما بگیر یه ترمو بره بقیشو اصلا نمیتونه بره مشروط میشه!!شما م ...

اصلا قبول ندارم‌حرفتو

توان ندارن نباید پزشکی بخونن